Vakantiepark Witterzomer
Welkom Sinterklaas!

Welkom Sinterklaas!

Welkom Sinterklaas!

Het is weer tijd voor onze blog. Lees je mee met de avonturen van de afgelopen week..?

Welkom Sinterklaas…

Afgelopen zaterdag was het dan zover.

Sinterklaas heeft vanuit Spanje weer de lange rit naar Nederland gemaakt om de kinderen hier te verrassen. Nu weet Sinterklaas alles… ja echt alles.. Wanneer je bijvoorbeeld even niet thuis bent, dan weet hij precies waar je bent. Mocht je dus een paar dagen op vakantie gaan, wees gerust! Ook dan weet de Sint je te vinden!

Toiletgebouw

Naast de bouw van onze speeltuin en bowling renoveren we ook deze winter weer een toiletgebouw. Het toiletgebouw Boersveld is dit keer aan de beurt. Het wordt opnieuw en modern ingedeeld met o.a. een speciaal kindergedeelte met kindersanitair en een mindervaliden cabine. Je zult je er deze zomer als een vis in het water voelen..

Onze speeltuin en bowling! 

Nu de kelder klaar is, wordt er boven de grond gebouwd! En dat gaat snel! Iedere dag is het weer een verrassing bij het kijken. De contouren van de indoorspeeltuin zijn al goed zichtbaar. Het is al duidelijk waar het 4 meter hoge speelnet komt, de 7 meter hoge speeltoren en de rotspartij om heerlijk te klimmen en klauteren. Wij krijgen al zin om te spelen!

Tot zover voor deze blog! Groetjes van Witterzomer en tot de volgende blog!