Vakantiepark Witterzomer
Top 5 restaurants met kids in de omgeving

Top 5 restaurants met kids in de omgeving

Top 5 restaurants met kids in de omgeving

Uiteten met kinderen is altijd een gezellige uitdaging. U wilt zelf natuurlijk lekker eten maar voor de kinderen moeten er ook genoeg keuzes zijn. Gelukkig zijn er in de omgeving een aantal opties die zowel voor kinderen als voor ouders heel erg leuk zijn!

Pizza en/of patat

Pizza en/of patat staan met stip op 1 wat ons betreft! Onze eerste tip is dan ook onze eigen indoorspeeltuin SKIK. Hier kunnen de kinderen, en vaak ook de ouders, zich prima vermaken tot het eten klaar is. Deze speeltuin is speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijd tot 14 jaar. Er zijn verschillende zones per leeftijd waarin de kinderen worden uitgedaagd om heerlijk te ravotten of om al klimmend, klauterend en glijdend grenzen te verleggen. Heeft u wat oudere kinderen? Dan is de bowlingbaan een leuke uitkomst. De kinderen zullen het hier zo naar hun zin hebben dat hun bord gegarandeerd snel leeg is!

 
Binnenspeeltuin SKIK

Pannenkoeken


Voor pannenkoeken hebben we in de nabije omgeving 2 leuke opties. Het pannenkoekenschip in Assen ligt zelfs op fietsafstand, u bent er dus zo. Het schip ligt in de kleine en gezellige stadshaven van Assen. Wanneer u aan boord komt wanen de meeste kinderen zich direct in een andere wereld. Er is een speelhoekje en de kinderen krijgen kleurspulletjes. Zo kunnen ook de ouders genieten van een overheerlijke pannenkoek. Behalve pannenkoeken zijn er ook verschillende lekkere plategerechten!

Op ongeveer een half uurtje rijden bevindt zich het gezellige dorpje Appelscha. Pannenkoekenrestaurant de Appelschehof is een erg knus en gezellig restaurant midden in het dorp. De kinderen worden hier voorzien van leuke speeltjes en extra lekkere kindermenu’s. Leuk te combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan het bezoekerscentrum met speciaal kabouter- en familiepad, de kale duinen of Attractiepark Duinenzathe.

Thijs en Aafke

Bij Thijs en Aafke in Klijndijk voelen jong en oud zich thuis. Er zijn verschillende zaaltjes met in het midden een groot buffet voor jong en oud. Er is zelfs een apart kinderbuffet met patat, snacks en toetjes. Buiten is er een leuke speeltuin en binnen is er een aparte zaal voor de kinderen met speelgoed en een bioscoop!

 
Top 5 restaurants

Yankee Doodle


In Assen is Yankee Doodle uitgerust met een heuse kidsclub! Tijdens het wachten op de bestellingen of na het eten kunnen de kinderen zich hier prima vermaken! U kunt hier 2 uur lang onbeperkt eten en kiezen uit maar liefst 100 gerechten. 

Het Robin Hood Ribhouse

Bij het Robin Hood Ribhouse in Drouwen hebben jong en oud het naar hun zin! Wie kent het spannende verhaal van Robin Hood niet? Ga een smaakvolle avond uit in Middeleeuwse sferen bij Robin Hood Ribhouse. De kinderen kunnen kiezen uit speciale kindermenu's en vermaken zich goed in de speelhoek, kunnen kijken naar spannende video's van Robin Hood of gezellig kleuren.

 

Eet smakelijk!