Vakantiepark Witterzomer
Dank u Sinterklaasje...

Dank u Sinterklaasje...

Dank u Sinterklaasje…

Het is weer tijd voor onze blog. Lees je mee met de avonturen van de afgelopen weken..?

Sinterklaas is ook bij ons langs geweest….

En wij hebben een heel leuk cadeau ontvangen: een nieuwe Witterzomer website. En deze is inclusief een nieuw reserverings- en administratiesysteem. Op dit moment zijn we druk bezig om de site in te richten en ons eigen te maken. Onze vaste gasten ontvangen hier zeker nog nader bericht over.

Alle nieuwe dingen moet wennen, dat geldt ook voor een website. Het kan dan ook zo zijn dat er misschien digitaal wel eens iets niet gaat, zoals het zou moeten gaan. Mocht dit zo zijn, laat het ons dan weten. Wij lossen het dan zo snel mogelijk voor je op. Tijdens de Kerst zal de website klaar zijn. Heb je dan een momentje om het resultaat te bekijken?

Dank u Sinterklaasje..

Onze speeltuin en bowling! 

En voordat je het weet zijn ze bezig met de  metershoge wand aan de achterkant en ook het dak van dat deel. De platen worden met een kraan op hoogte getild en binnen een halve dag is de wand dicht. Op de hoek van het bouwterrein staan de kozijnen al klaar.

Wij houden jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen op en van de bouw. Maar we kunnen het ook niet laten om een tipje van de sluier op te lichten over de indeling, invulling en mogelijkheden straks in de speeltuin en bowling. Wist je dat er pizza op het menu komt te staan? Hoe lekker is dat!

Tot zover voor deze blog! Groetjes van Witterzomer en tot de volgende blog!