Vakantiepark Witterzomer
Vakantie drenthe

Vakanties

  • Vakantie in Assen
  • Accommodaties & kampeerplaatsen
  • Uitstekende parkfaciliteiten

Vakantie in Drenthe bij Vakantiepark Witterzomer

Bij Vakantiepark Witterzomer in de Drentse plaats Assen kun je genieten van een heerlijke vakantie in Drenthe. Lente, zomer, herfst of winter, ieder jaargetijde kent haar schoonheden en unieke eigenschappen. Vier een week vakantie in Drenthe of ga er even kort tussenuit en kies voor een weekendje weg naar Drenthe. Op ons vakantiepark in Drenthe kun je kamperen op één van de natuurrijke kampeerplaatsen of kiezen voor één van onze comfortabele accommodaties geschikt voor 2 tot 20 personen. Naast uitstekende kampeerplaatsen en accommodaties zijn ook de parkfaciliteiten zeer populair onder onze gasten. Wil je vakantie vieren buiten het hoogseizoen? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een vakantie in juni of september bij Vakantiepark Witterzomer. 

Wanneer komen jullie vakantie vieren bij Vakantiepark Witterzomer?

Vakantie in Assen

Ons vakantiepark in Assen biedt verschillende comfortabele accommodaties. Zo heeft u de keuze uit een camphome, chalet, hotelkamer, lodge, of vakantiehuis voor maximaal 9 personen. Bent u van plan om met meer mensen af te reizen voor een vakantie in Drenthe? Dan bieden onze groepsaccommodaties in Drenthe de uitkomst! Zowel op ons terrein als in de omgeving kunt u genieten van de natuur. Bossen, weilanden, beekjes en heide wisselen elkaar af en zijn de plek om even helemaal tot rust te komen. Maar de omgeving biedt óók vele mogelijkheden tot actieve uitstapjes. Leef u uit tijdens een uurtje jumpen bij het trampolinepark in Assen, zoek uw lievelingsdier op in de dierentuin Wildslands Emmen of klauter tussen de boomtoppen door bij het klimpark in Grolloo. Een vakantie in Drenthe bij Vakantiepark Witterzomer is écht een vakantie voor iedereen.

Heeft u plannen voor een last minute vakantie in Assen? Ook dan kunt u terecht bij Vakantiepark Witterzomer. Bekijk onze last minutes en profiteer van voordeel op uw vakantie in Drenthe.