• Rust en ontspanning
  • Actief en avontuurlijk
  • Fiets- en wandeltochten

 

Jullie vakantie in Drenthe begint al bij het lezen van deze informatie over de groene, bosrijke en afwisselende natuur en de pittoreske dorpjes. Vakantiepark Witterzomer ligt in een veelzijdige streek vol van uitersten. Voor een onvergetelijke belevenis in Drenthe, kom je naar Vakantiepark Witterzomer.

Rust en natuur

Zo is er aan de ene kant rust en natuur om van te genieten. Fietstochten door brinkdorpjes, langs groenlanden en heidevelden zoals die alleen in Drenthe kunnen zijn; vol karakter en natuur. En tijdens een boswandeling waan je je in een heel andere wereld. Weg van drukte en hectiek kom je even helemaal tot jezelf.

Avontuur en actief

Aan de andere kant zijn er vele mogelijkheden om actief en avontuurlijk bezig te zijn. Zowel op het park in bijvoorbeeld onze indoor faciliteit Skik maar ook in de omgeving. Voor gezinnen met kinderen is het goed om te weten dat er in de directe omgeving heel veel leuks te beleven valt: Ballorig en Wildlands zijn hier voorbeelden van. Voor de durfals is er het klimbos in Grolloo met meerdere parcoursen. Het Vakantiepark ligt centraal en dichtbij gezellige steden als Assen, Emmen en Groningen.

Naast de indrukwekkende natuur lokt Drenthe met een rijke historie. De hunebedden en vele (openlucht)musea belichten de geschiedenis.

 
Boek je vakantie bij Witterzomer
 

Steden en dorpen

Natuur

Kinderuitjes

Cultuur

Actief