Last minute Drenthe

Op zoek naar een last minute Drenthe? Op vakantiepark Witterzomer vindt u last minutes voor verschillende accommodaties. Vakantiepark Witterzomer is gelegen in het hart van Drenthe, in een prachtige omgeving nabij Assen.

Accommodaties

Op ons vakantiepark vindt u een groot aanbod in accommodaties. Een voorbeeld van onze accommodaties;

Kamperen

Er zijn ook verschillende kampeermogelijkheden op ons vakantiepark. U kunt overnachten in uw eigen tentje met eigen kampeerspullen. De meeste veldjes hebben een speeltuintje in het midden, ook zijn er mooie plekken met veel privacy. Voor de kampeerplaatsen is er altijd wel een aantrekkelijk arrangement te boeken.

 
Bekijk onze last minutes
 

Faciliteiten

Tijdens de zomervakantie is ons recreatieteam dagelijks aanwezig, zij organiseren de leukste activiteiten voor jong en oud. In de zomer heerlijk zwemmen in ons verwarmde buitenbad, of zandkastelen bouwen bij de Recreatieplas, het kan allemaal.

Een greep uit de faciliteiten die u bij ons vindt;

Witterzomer

Bent u geïnteresseerd in een last minute Drenthe op ons vakantiepark? Bekijk hier het aanbod in accommodaties en boek direct online. Een huurtent huren of luxe kamperen in één van onze camphomes.

Last minute Drenthe

Onze last minutes zijn maand- en seizoensgebonden. Houd de actuele last minutes in de gaten en boek uw last minute in Drenthe direct online.

 
Boek uw last minute vakantie