1. Camping in Drenthe
  2. Beoordeeld met 5 sterren door de ANWB
  3. Kampeerplaatsen en accommodaties

Vakantie in juni in Drenthe

Wilt u vakantie vieren in juni? Dat is een goed idee. Bij Vakantiepark Witterzomer profiteert u van een voordelige vakantie in eigen land en geniet u in alle rust! Terwijl de meeste mensen in juli en augustus hun vakantie vieren vermijdt u, door in juni op vakantie te gaan, de drukste periode van het jaar. Ons vakantiepark in Assen beschikt over kampeerplaatsen en accommodaties geschikt voor maximaal 20 personen en voorzien van alle gemakken. Uw vakantie in juni in Drenthe biedt veel rust en natuur, maar ook mogelijkheden om actief bezig te zijn. Fiets of wandel door de groene, bosrijke en afwisselende natuur of ga de uitdaging aan in Klimpark Grolloo. Er is voor ieder wat wils! Waarom zou u wachten tot de zomervakantie? Met zomerse temperaturen in juni is het ook heerlijk vertoeven. Ervaar het zelf bij Vakantiepark Witterzomer!

✔️ Veilig online betalen
✔️ Zorgeloos vakantie vieren dankzij de corona maatregelen

 
 

Kamperen in juni

Gaat u op kampeervakantie in juni? Bij Vakantiepark Witterzomer boekt u een ruime kampeerplaats van gemiddeld 100 m². Kamperen in Drenthe kan met een eigen tent, camper, caravan of vouwwagen. Wie echter geen kampeerspullen bezit kan ook een ingerichte tent huren, de ideale oplossing! Wilt u liever iets luxer kamperen? Ook dat is mogelijk, daarvoor boekt u een kampeerplaats inclusief privé sanitair of privé badkamer. Kom genieten op de camping in Drenthe in juni.

Bekijk de kampeerplaatsen
 

Accommodatie huren in juni

Naast kampeerplaatsen biedt Vakantiepark Witterzomer ook een ruim aanbod vakantiehuisjes. Een huisje in Drenthe huurt u voor 2 tot 20 personen. Een huisje is de ideale uitvalsbasis, ook als het toch wat minder mooi weer is in juni. Bovendien bent u van alle gemakken voorzien en heeft u een eigen keuken en badkamer. Of u nu kiest voor een vakantiehuis, een chalet, een trekkershut of een van onze andere accommodaties, u beleeft altijd een heerlijke vakantie bij Vakantiepark Witterzomer!

Bekijk de accommodaties
 
 

Vakantie in Drenthe

Tijdens uw vakantie in juni bij Vakantiepark Witterzomer heeft u alle tijd om Drenthe eens wat beter te leren kennen. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een fietsvakantie in Drenthe? Door de centrale ligging van ons vakantiepark kunt u alle kanten op. Bovendien is juni de perfecte maand om te gaan fietsen. U vermijdt namelijk de echt zomerse temperaturen én de hoogseizoen drukte. Meenemen dus die fietsen! Of anders huurt u heel eenvoudig fietsen op het park. De interessante geschiedenis van Drenthe ontdekt u tijdens een bezoek aan het Hunebedcentrum of het Drents Archief. Door de ligging midden in Drenthe is een bezoek aan steden zoals Groningen, Emmen of Assen ook zo gemaakt. Een vakantie in juni in Drenthe, die vliegt voorbij!

Boek een vakantie in juni