Vakantiepark Witterzomer
Vakantie in juni

Vakantie in juni

  • 5-sterren camping in Drenthe
  • Weekje weg in juni
  • Kampeerplaatsen en accommodaties

Geniet van een rustige vakantie in juni

Wilt u op vakantie in juni? Dat is een goed idee. Bij Vakantiepark Witterzomer profiteert u van een voordelige vakantie in eigen land en geniet u in alle rust! Terwijl de meeste mensen in juli en augustus hun vakantie vieren vermijdt u, door in juni op vakantie te gaan, de drukste periode van het jaar. Ons vakantiepark in Assen beschikt over kampeerplaatsen en accommodaties geschikt voor maximaal 20 personen en voorzien van alle gemakken. Een weekje weg in juni in Drenthe biedt veel rust en natuur, maar ook mogelijkheden om actief bezig te zijn. Fiets of wandel door de groene, bosrijke en afwisselende natuur of ga de uitdaging aan in Klimpark Grolloo. Waarom zou u wachten tot de zomervakantie? Met zomerse temperaturen in juni is het ook heerlijk vertoeven. Ervaar het zelf bij Vakantiepark Witterzomer!

Zoek & boek uw ideale vakantie in juni ⬇️

Kamperen tijdens een vakantie in juni

Wilt u kamperen in de juni maand? Bij Vakantiepark Witterzomer boekt u een ruime kampeerplaats van gemiddeld 100 m². Kamperen in Drenthe kan met een eigen tent, camper, caravan of vouwwagen. Wie echter geen kampeerspullen bezit kan ook een ingerichte tent huren, de ideale oplossing! Wilt u liever iets luxer kamperen? Ook dat is mogelijk, daarvoor boekt u een kampeerplaats inclusief privé sanitair of privé badkamer. Kom genieten tijdens een weekje of weekendje weg in juni. Ook interessant: bekijk onze kampeerarrangementen in juni!

Accommodatie huren in juni

Naast kampeerplaatsen biedt Witterzomer ook een ruim aanbod vakantiehuisjes voor een vakantie in juni. Een huisje in Drenthe huurt u voor 2 tot 20 personen. Een huisje is de ideale uitvalsbasis voor een weekje weg in juni, ook als het toch wat minder mooi weer is. Bovendien bent u van alle gemakken voorzien en heeft u een eigen keuken en badkamer. Of u nu kiest voor een vakantiehuis, een chalet, een trekkershut of een van onze andere accommodaties, u beleeft altijd een heerlijke vakantie bij Vakantiepark Witterzomer!

Last minute in juni op vakantie

Last minute een weekje weg in juni? Ook voor een last minute in juni kunt u terecht bij Vakantiepark Witterzomer. Tijdens uw vakantie bij Vakantiepark Witterzomer heeft u alle tijd om Drenthe beter te leren kennen. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een fietsvakantie in Drenthe? Door de centrale ligging van ons vakantiepark kunt u alle kanten op. Bovendien is juni de perfecte maand om te gaan fietsen. U vermijdt namelijk de echt zomerse temperaturen én de hoogseizoen drukte. Meenemen dus die fietsen! Of anders huurt u heel eenvoudig fietsen op het park. De interessante geschiedenis van Drenthe ontdekt u tijdens een bezoek aan het Hunebedcentrum of het Drents Archief. Door de ligging midden in Drenthe is een bezoek aan steden zoals Groningen, Emmen of Assen ook zo gemaakt. Een vakantie in juni in Drenthe, die vliegt voorbij!

Ligging Vakantiepark Witterzomer

Veelgestelde vragen over een vakantie in juni

📅 Kan ik in juni op vakantie?

Absoluut! Juni is een ideale maand om op vakantie te gaan. Op onze 5-sterren camping in Drenthe kunt u kiezen voor kamperen of u kunt verblijven in een van onze huisjes. Een vakantie in juni betekent aangename temperaturen in een rustigere periode buiten het hoogseizoen om.

🚲 Welk vakantiepark is geschikt voor een weekje weg in juni?

Vakantiepark Witterzomer, een bungalowpark in Drenthe, is zeer geschikt voor een heerlijk weekje weg in juni. In de omgeving van ons vakantiepark zijn prachtige fiets- en wandeltochten te maken. Maar ook op het park zelf zult u zich vermaken dankzij de vele faciliteiten.

🏕️ Kamperen tijdens een vakantie in juni, waar kan dat?

In Drenthe, waar er veel rust en ruimte is, is het heerlijk om te kamperen. Zo ook tijdens een vakantie in juni bij Vakantiepark Witterzomer. Onze camping in Drenthe biedt ruime kampeerplaatsen voor uw eigen tent, caravan of camper. Extra luxe? Boek dan een kampeerplaats inclusief privé sanitair!

🔜 Waar kan ik een last minute in juni boeken?

Last minute in juni ertussenuit? Bekijk dan het last minute aanbod bij Vakantiepark Witterzomer. Of u nu wilt kamperen of een huisje wilt huren, er is bij ons altijd nog wel een plekje vrij. Kom Drenthe ontdekken tijdens een vakantie in juni!