1. Vakantiepark in Drenthe
  2. Bungalows voor 4-20 personen
  3. Zwemvijver met zandstrand

Bungalowpark Drenthe

Bent u op zoek naar een bungalowpark Drenthe? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Vakantiepark Witterzomer heeft een groot aanbod in bungalows van 4 tot 20 personen. Vakantiepark Witterzomer is een groot vakantiepark, gelegen in een bosrijke omgeving in de provincie Drenthe.

Boek ons bungalowpark in Drenthe
 

Faciliteiten bungalowpark Assen

Wanneer u een bungalow gaat huren op ons bungalowpark Assen vindt u bij ons een groot aanbod in vermakende faciliteiten:

Arrangementen

Wij bieden verschillende speciale seizoensgebonden arrangementen. Voor onze prijzen en last minutes verwijzen wij u naar onze zoek & boek of kijk snel naar de lastminutes! En boek extra voordelig uw vakantiehuis in Drenthe op ons bungalowpark.

Omgeving bungalowpark Assen

Tijdens de wintermaanden kunt u met korting zwemmen in subtropisch zwemparadijs de Bonte Wever, heerlijk shoppen in Assen of Groningen of een van de veelal kleinschalige musea bezoeken. Er zijn prachtige wandel en fiets routes uitgezet. Kijk hier wat er nog meer te doen is in de omgeving van ons bungalowpark Assen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar een bungalow huren in Assen bij vakantiepark Witterzomer? Boek hier uw bungalow direct online.

Boek uw bungalow in Drenthe
 
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!

Arrangementen

Bekijk onze arrangementen en geniet van een prachtig verblijf op Vakantiepark Witterzomer!
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur. Bekijk direct de mogelijkheden.