Beoordelingen

Bent u benieuwd wat onze bezoekers vinden van Vakantiepark Witterzomer? Lees alle beoordelingen over onze prachtige camping in Drenthe! Bent u naar aanleiding van de reacties van andere bezoekers heel enthousiast geworden? Boek dan direct uw verblijf op het vakantiepark.

1003 beoordelingen
 1. 9,7

  Vermelden dat bij kamperen in de winter de buiten tapkranen en chemisch toilet zijn afgesloten. Verder fijne kampeerplaats. Schone, nette douches en toiletten.

  December 2020 -  verbleef in Plusplaats

 2. 8,8

  Witterzomer ligt in een mooie landelijke omgeving en is dichtbij (het centrum van) Assen.

  December 2020 -  verbleef in 6 persoons Vakantiehuis

 3. 8,5

  Het is een mooi groot park, knusse huisjes. Alles is aanwezig en ook goed geregeld. De paden zijn 's avonds echter niet of nauwelijks verlicht.

  December 2020 -  verbleef in 8 persoons Vakantiehuis

 4. 7,6

  Het was allemaal prima;

  December 2020 -  verbleef in 4 persoons Chalet met veranda

 5. 8,6

  Wat een fijne plek en wat een service; echt super! Bij aankomst (rond kerst in Corona tijd) attenties voor de kerst en voor de kinderen een tas met presentjes en knutselspullen met uitleg hoe de kerstknutsels te maken. Alles was dicht vanwege corona, maar we mochten gratis skelteren en midgetgolfen en daarnaast is er ook buiten heel veel speelgelegenheid! Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam en het huisje heel schoon. We hebben heerlijke dagen gehad!

  December 2020 -  verbleef in 4 persoons Comfort Chalet

 6. 8

  Mooi vakantiepark voor jonge gezinnen met diverse recreatiemogelijkheden. Ruime kampeerplekken.

  December 2020 -  verbleef in 6 persoons Vakantiehuis

 7. 8,5

  Erg goed bevallen. Wifi is ok.

  December 2020 -  verbleef in 4 persoons Vakantiehuis

 8. 8,1

  Goede pizza’s te krijgen!

  December 2020 -  verbleef in 8 persoons Vakantiehuis

 9. 8,5

  Mooi park,

  November 2020 -  verbleef in 6 persoons Kindervakantiehuis

 10. 7,6

  Park: wij kregen een ruime, groene en opgeruimde indruk van dit park. De binnenruimten hebben we niet gezien, omdat deze gesloten waren ivm corona. De zwemvijver heeft erg leuk speeltoestellen en het zand was net nog onderhoud (los gemaakt en aangevuld). De fietscrossbaan deed het ook erg goed bij onze kids van 3 en 5 jaar. Voor de oudere kids en volwassenen is er ook nog een mtb-route vlakbij het park (erg leuk natuurgebied overigens vlakbij). De kids genoten erg van de gehuurde skelters (wel duur, maar ook goede skelters) Wel jammer dat er ondanks de lage bezetting op het park geen 'deal' gemaakt kon worden voor het huur van een dag of weekend (alleen 2 uur mogelijk), Je zou op meer flexibiliteit rekenen, gezien de prijs van de huur van de huur accommodatie en het feit dat er diverse ruimten gesloten waren. Accommodatie: Nette, vermoedelijke nog nieuwe chalet. Servies was wel wat ouderwets (kleine thee en koffieglazen) en er ontbraken wijnglazen (speciaal bierglazen was ook fijn geweest). Naast de wat hoge prijs en het tegenvallende speeltuintje bij de chalets geen aanmerkingen, dus prima voor elkaar.

  November 2020 -  verbleef in 4 persoons Chalet met veranda