Vakantiepark Witterzomer
indoor speeltuin
indoor speeltuin
indoor speeltuin

Camping met indoor speeltuin

 
 

Skik: onze toffe indoor speeltuin

Ben je op zoek naar een camping met een indoor speeltuin? Dan ben je bij Vakantiepark Witterzomer, een camping in Assen, aan het juiste adres. Toegang tot de speeltuin is voor verblijfsgasten inclusief. Onze indoor speeltuin Skik zorgt voor vermaak voor jong en oud! Achter de receptie staat een gebouw gericht op indoor vermaak, met een speeltuin en bowling. Tussen de receptie, SKIK en Brasserie de Bosuil is een gezellig plein gecreëerd. In deze veilige autovrije zone kunnen kinderen naar hartenlust spelen omdat er een groene zone is gemaakt. Een camping met indoor speeltuin is ideaal voor de dagen dat het weer een beetje tegenzit, zo is het niet nodig het park te verlaten voor een uitje in de regio. De kinderen hoeven zich niet te vervelen en klimmen en klauteren er lustig op los in onze indoor speeltuin. Huisdieren zijn niet toegestaan in SKIK zelf, wel op het terras.

Openingstijden:

Dagelijks (tijdens kampeerseizoen april tot september): 10.00 - 20.00 uur. Buiten het kampeerseizoen op woensdag, vrijdag, zaterdag & zondag van 10.00 - 20.00.

Bekijk hier de website van SKIK!

In verband met het seizoenmatige karakter, wisselen onze openingstijden in Skik. Buiten het seizoen zijn we ook (deels) gesloten. Tijdens de week van de TT is de indoor faciliteit gesloten vanwege onderhoud en schoonmaak.

 

Het alternatief bij minder mooi weer!

De indoor speeltuin is een toevoeging op ons reeds uitgebreide aanbod in faciliteiten en hét alternatief bij minder mooi weer. Het is een unieke, speciaal voor Vakantiepark Witterzomer, ontworpen speeltuin waar buiten naar binnen wordt gehaald. Bewegen, klimmen en klauteren staan hierbij centraal. De speeltuin is voorzien van duidelijke leeftijdzones:

  • Tot 3 jaar: samen op ontdekkingstocht
  • 3 tot 9 jaar: uitdaging en grenzen verleggen
  • 10 tot 14 jaar: stoere activiteiten en lekker chillen

Natuurlijk kun je kamperen op onze camping met indoor speeltuin. Het natuurrijke kampeerterrein beschikt over verschillende kampeerplaatsen. Kies een plekje in het bos, bij de visvijver of op een kampeerveld met speeltoestel. Maak een keuze uit de verschillende typen kampeerplaatsen; standaard, plus, comfort en comfort met privé sanitair. De kampeerplaatsen beschikken over een 6 of 10 ampère elektriciteitsaansluiting, een gedeeld of eigen watertappunt en TV aansluiting. Wil je graag iets meer comfort en luxe? Maak dan een keuze uit ons ruime aanbod aan accommodaties. Weer of geen weer, op een camping met indoor speeltuin is altijd iets te beleven!

 
 

Kamperen

Bij Vakantiepark Witterzomer kampeert u op ruime kampeerplaatsen midden in het bos, bij de visvijver of op een veldje met speeltoestel.

Accommodaties

De verschillende accommodaties van Vakantiepark Witterzomer zijn comfortabel en een aangename plek in zowel de winter als in de zomer.
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten