Verkoop Chalets

Heerlijk genieten van uw “eigen” plekje en chalet op ons prachtige vakantiepark. Op Jagtweide, Witterholt en Wittergoorn zijn huisdieren toegestaan. De Strubben en Kiekewiet zijn huisdiervrij. Alle jaarplaatsen zijn voorzien van aansluiting op riool, aardgas en TV. Ook zijn er mogelijkheden, tegen betaling, tot het gebruik van WIFI

Op Vakantiepark Witterzomer vindt u verschillende chalets op ruime kavels. De nieuwste uitbreiding “Chaletpark Wittergoorn” kenmerkt zich door een speelse opzet in een natuurrijke omgeving. Op het park zijn vele faciliteiten op het gebied van sport en spel, eten (restaurant en catering) en een supermarkt. Het centrum van Assen ligt op fietsafstand en natuurlijk heeft de provincie Drenthe heel veel te bieden op cultuurhistorisch- en uitgaansgebied.

Ons park is 365 dagen per jaar geopend,  alle vormen van tijdelijke / permanente bewoning zijn niet toegestaan. Uiteraard mag u uw chalet wel te huur aanbieden voor toeristisch gebruik. Verhuur, schoonmaak etc wordt hierbij door uzelf verzorgd. Verhuur via derden is niet toegestaan.

Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend een afspraak te maken om de mogelijkheden te bekijken en ons park te leren kennen.

 

Uw tweede huis in Drenthe

Genieten van uw vrije tijd, samen met uw gezin en of kleinkinderen. Heerlijk bij uw chalet recreeren of actief bezig zijn op het park, bij ons kan het allemaal. We hopen u te mogen begroeten op ons prachtige park. Onderstaand aanbod is onder voorbehoud van wijzigingen, wanneer u het contactformulier invult nemen we vrijblijvend contact met u op.
 

 

Duntep Staphorst

We werken samen met leverancier Duntep, zij maken al jaren prachtige chalets voor ons. Op dit moment is er een lange wachtlijst voor het bestellen van een chalet.

 

 
Bekijk hier het aanbod in occasions
 
 
 

Vraag vrijblijvend meer informatie aan