Verkoop

Uw tweede huis in Drenthe, heerlijk genieten van uw “eigen” plekje en chalet op ons prachtige vakantiepark. Er zijn nog diverse kavels beschikbaar op de verschillende velden. Alle jaarplaatsen zijn voorzien van aansluiting op aardgas, CAI en er zijn mogelijkheden tot het gebruik van WIFI.

Op Vakantiepark Witterzomer vindt u prachtige chalets op ruime kavels. De nieuwste uitbreiding “Chaletpark Wittergoorn” kenmerkt zich door een speelse opzet in een natuurrijke omgeving. Op het park zijn vele faciliteiten op het gebied van sport en spel, eten (restaurant en catering) en een supermarkt. Het centrum van Assen ligt op fietsafstand en natuurlijk heeft de provincie Drenthe heel veel te bieden op cultuurhistorisch- en uitgaansgebied.

Ons park is 365 dagen per jaar geopend en bent u welkom. Alle vormen van tijdelijke / permanente bewoning zijn niet toegestaan. Uiteraard mag u uw chalet wel te huur aanbieden voor toeristisch gebruik. Verhuur, schoonmaak etc wordt hierbij door uzelf verzorgd. Verhuur via derden is niet toegestaan.

Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend een afspraak te maken om de mogelijkheden te bekijken en ons park te leren kennen.

 
Bekijk het totaal overzicht

Uw tweede huis in Drenthe