Vakantiepark Witterzomer
Verkoop | Vakantiepark Witterzomer

Verkoop

Verkoop Chalets

Heerlijk genieten van jouw “eigen” plekje en chalet op ons prachtige vakantiepark. Op Jagtweide, Witterholt en Wittergoorn zijn huisdieren toegestaan. De Strubben en Kiekewiet zijn huisdiervrij. Alle jaarplaatsen zijn voorzien van aansluiting op riool, aardgas en TV. Ook zijn er mogelijkheden, tegen betaling, tot het gebruik van WIFI

Op Vakantiepark Witterzomer vind je verschillende chalets op ruime kavels. De nieuwste uitbreiding “Chaletpark Wittergoorn” kenmerkt zich door een speelse opzet in een natuurrijke omgeving. Op het park zijn vele faciliteiten op het gebied van sport en spel, eten (restaurant en catering) en een supermarkt. Het centrum van Assen ligt op fietsafstand en natuurlijk heeft de provincie Drenthe heel veel te bieden op cultuurhistorisch- en uitgaansgebied.

Ons park is 365 dagen per jaar geopend,  alle vormen van tijdelijke / permanente bewoning zijn niet toegestaan. Uiteraard mag je jouw chalet wel te huur aanbieden voor toeristisch gebruik. Verhuur, schoonmaak etc wordt hierbij door jezelf verzorgd. Verhuur via derden is niet toegestaan.

Wij nodigen je van harte uit om vrijblijvend een afspraak te maken om de mogelijkheden te bekijken en ons park te leren kennen.

Jouw tweede huis in Drenthe

Genieten van jouw vrije tijd, samen met jouw gezin en of kleinkinderen. Heerlijk bij jouw chalet recreeren of actief bezig zijn op het park, bij ons kan het allemaal. We hopen je te mogen begroeten op ons prachtige park. 
 

Klik op onderstaande afbeelding en bekijk het aanbod!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.