1. Vakantiepark met bowlingbaan
  2. Diverse binnen- en buitenfaciliteiten
  3. Kampeerplaatsen & accommodaties

Bowlen in Drenthe

Bent u op zoek naar een camping of vakantiepark waar ook meer dan voldoende te doen is als het weer eventjes tegenzit? De bowlingbaan op Vakantiepark Witterzomer biedt dan zeker de uitkomst. In de kelder van SKIK de indoor speeltuin, zijn vier bowlingbanen aangelegd zodat u kunt bowlen in Drenthe tijdens uw vakantie bij Vakantiepark Witterzomer. Op deze bowlingbaan in Drenthe beleven jong en oud veel plezier. Wie gooit als eerste een strike en wie scoort de meeste punten op deze flitsende bowlingbaan? Wilt u nu alvast een bowlingbaan reserveren, zodat u gegarandeerd kan bowlen tijdens uw verblijf? Dat kan, klik hier om direct uw bowlingbaan te reserveren!

 

 

Bowlen in Drenthe bij Vakantiepark Witterzomer

 
 

Vakantie bij Vakantiepark Witterzomer

Vakantiepark Witterzomer, een vakantiepark in Drenthe, beschikt over een groot terrein waar u heerlijk kunt kamperen of een comfortabele accommodatie tot maximaal 20 personen kunt huren. Kamperen kan op verschillende typen kampeerplaatsen; van basic tot zeer comfortabel met privé sanitair. De kampeerplaatsen beschikken over verschillende voorzieningen zoals een CAI-aansluiting, stroomvoorziening, waterafvoer en watertappunt. Dankzij de verschillende accommodaties kunt u zelf het niveau van luxe bepalen tijdens uw vakantie in Drenthe. Profiteer van de diverse voorzieningen zoals u deze thuis gewend bent én geniet tegelijkertijd optimaal van het heerlijke vakantiegevoel

Wilt u genieten van een heerlijke vakantie met voldoende binnen- en buitenactiviteiten? Vakantiepark Witterzomer biedt voldoende indooractiviteiten voor als het weer eventjes tegenzit tijdens uw vakantie. Van de indoorspeeltuin en brasserie De Bosuil tot bowlen in Drenthe. Van alles is hier mogelijk! En wanneer het zonnetje schijnt kunt u plonsen in het openluchtzwembad of in de speelvijver met coole speeltoestellen. Viert u samen met uw kinderen vakantie op ons bungalowpark bij Assen? Maakt u zich geen zorgen, zij zullen zich uitstekend vermaken. Van knotsgekke avonturen bij het enthousiaste recreatieteam tot het maken van nieuwe vrienden in de speeltuin of het fietscrosspad. Uw kinderen vertellen straks de leukste vakantieverhalen over hun vakantie bij Vakantiepark Witterzomer.

 
 

Kampeerplaatsen

Wilt u kamperen in Drenthe? Dé camping in Drenthe is Witterzomer. Kom midget-putten, zwemmen of maak een lekkere fietstocht in Drenthe. Boek nu online.
Vind uw kampeerplaats

Accommodaties

Op zoek naar een vakantie op een vakantiepark in Drenthe? Wij hebben een ruim aanbod van verschillende comfortabele accommodaties in het mooiste deel van Drenthe. Boek nu!
Vind uw accommodatie
 

Meer Kinderen, Faciliteiten en Sport & spel