Vakantiepark Witterzomer
Bowlen Drenthe
bowlingbaan

Bowlen Drenthe

  • Vakantiepark met bowlingbaan
  • Diverse binnen- en buitenfaciliteiten
  • Kampeerplaatsen & accommodaties

Bowlen in Drenthe

Ben je op zoek naar een camping of vakantiepark waar ook meer dan voldoende te doen is als het weer eventjes tegenzit? De bowlingbaan op Vakantiepark Witterzomer biedt dan zeker de uitkomst. In de kelder van SKIK de indoor speeltuin, zijn vier bowlingbanen aangelegd zodat je kunt bowlen in Drenthe tijdens je vakantie bij Vakantiepark Witterzomer. Op deze bowlingbaan in Drenthe beleven jong en oud veel plezier. Wie gooit als eerste een strike en wie scoort de meeste punten op deze flitsende bowlingbaan? Wil je nu alvast een bowlingbaan reserveren, zodat je gegarandeerd kan bowlen tijdens jullie verblijf? Dat kan, klik hier om direct een bowlingbaan te reserveren!

 

 

Bowlen in Drenthe bij Vakantiepark Witterzomer

 
 

Vakantie bij Vakantiepark Witterzomer

Vakantiepark Witterzomer, een vakantiepark in Drenthe, beschikt over een groot terrein waar je heerlijk kunt kamperen of een comfortabele accommodatie tot maximaal 20 personen kunt huren. Kamperen kan op verschillende typen kampeerplaatsen; van basic tot zeer comfortabel met privé sanitair. De kampeerplaatsen beschikken over verschillende voorzieningen zoals een TV aansluiting, stroom, en Comfort over een waterafvoer en watertappunt. Dankzij de verschillende accommodaties kun je zelf het niveau van luxe bepalen tijdens jullie vakantie in Drenthe. Profiteer van de diverse voorzieningen zoals je deze thuis gewend bent én geniet tegelijkertijd optimaal van het heerlijke vakantiegevoel

Wil je genieten van een heerlijke vakantie met voldoende binnen- en buitenactiviteiten? Vakantiepark Witterzomer biedt voldoende indooractiviteiten voor als het weer eventjes tegenzit tijdens je vakantie. Van de indoorspeeltuin en brasserie De Bosuil tot bowlen in Drenthe. Van alles is hier mogelijk! En wanneer het zonnetje schijnt kun je plonsen in het openluchtzwembad of in de speelvijver met coole speeltoestellen. Vier je samen met kinderen vakantie op ons bungalowpark bij Assen? Maak je geen zorgen, zij zullen zich uitstekend vermaken. Van knotsgekke avonturen bij het enthousiaste recreatieteam tot het maken van nieuwe vrienden in de speeltuin of het fietscrosspad. De kinderen vertellen straks de leukste vakantieverhalen over hun vakantie bij Vakantiepark Witterzomer.

 
 

Kampeerplaatsen

Wil je kamperen in Drenthe? Dé camping in Drenthe is Witterzomer. Kom midget-putten, zwemmen of maak een lekkere fietstocht in Drenthe. Boek nu online.
Vind je kampeerplaats

Accommodaties

Op zoek naar een vakantie in Drenthe? Wij hebben een ruim aanbod van verschillende comfortabele accommodaties in het mooiste deel van Drenthe. Boek nu!
Vind je accommodatie
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten