Vakantiepark Witterzomer
fiets- en skelterverhuur

Fiets- en Skelterverhuur

  • Fietsen en skelters
  • Voor jong en oud
  • Verken de omgeving

Fiets- en Skelterverhuur

De mooie omgeving van Vakantiepark Witterzomer vraagt om een verkenningstocht op de fiets. Drenthe is niet voor niets fietsprovincie nummer 1! Ook als je zonder fiets naar Vakantiepark Witterzomer komt, kun je toch fietsen. Je huurt dan gewoon een van de vele fietsen die bij de receptie voor je klaarstaan. Van ons krijgt je er een gratis route bij!

Skelterpret

Skelteren is voor kinderen een leuke en veilige manier om zich voort te bewegen. En erg stoer ook! Een skelter is best een groot voertuig in de ogen van kinderen en het lijkt wel een auto. Je doet je kind dan ook geen groter plezier dan wanneer je een skelter voor ze huurt.

Witterzomer verhuurt stevige skelters in verschillende uitvoeringen: Buzzy, Duo chopper, Chopper, X-Cross en de Buddy pro.

Fietsverhuur

Wie houdt van rust en ruimte, prachtig natuurschoon, heidevelden, bossen en lekker buiten actief bezig zijn, gaat fietsen in Drenthe. In de omgeving van Witterzomer zijn vele mooie dorpjes en stadjes om te bezichtigen. Witterzomer verhuurt onder andere dames- en herenfietsen, tandems en kindertandems, elektrische fietsen (hoogseizoen) en kinderfietsen. Ook zijn er verschillende kinderzitjes te huur.

Voor de echte actievelingen die van een uitdaging houden verhuren we ATB fietsen. Vlakbij ons park ligt een prachtige ATB route met veel hoogte verschil en single tracks!

Bij de receptie zijn een aantal mooie gratis fietsroutes verkrijgbaar, zodat je optimaal kunt genieten van het Drentse landschap. 

 
Fiets- en skelterverhuur Vakantiepark Witterzomer
 
Fiets- en skelterverhuur Vakantiepark Witterzomer
 
Fiets- en skelterverhuur Vakantiepark Witterzomer

Overige faciliteiten Witterzomer

Bekijk vergelijkbare faciliteiten