Vakantiepark Witterzomer
recreatievijver
recreatievijver

Recreatievijver

  • Gelegen in Drenthe, nabij Assen
  • Zwemvijver met zandstrand
  • Diverse speeltoestellen

Vakantie vieren op een camping met zwemvijver

Wil je verblijven op een camping waar waterpret is gegarandeerd? Kies dan voor Witterzomer, een camping met zwemvijver, centraal gelegen in Drenthe. Bij Witterzomer vindt je een grote zwemvijver beschut tussen de bomen met een aanzienlijk zandstrand. De perfecte plek voor verkoeling op een warme dag. De bodem loopt langzaam af, dus het is veilig voor kinderen die al kunnen zwemmen en prettig voor als je verkoeling zoekt. Kinderen zullen zich geen moment vervelen; zij kunnen zich uitleven op onze camping met recreatieplas waarin bijzondere speeltoestellen zijn geplaatst. De speeltoestellen staan garant voor dagenlang plezier. En wanneer de kinderen blij zijn, ben jij ook blij. Niet alleen voor kinderen is het er goed vertoeven. De zwemvijver is groot genoeg voor iedereen. Het biedt strandvertier voor zonaanbidders, een natuurlijke omgeving voor rustzoekers en activiteiten voor sportievelingen. Helder water en een riant zandstrand nodigen uit voor een strandvakantie in Drenthe! Wanneer komen jullie langs met jullie kinderen op onze camping met speelvijver?

Beleef veel waterpret in de zwemvijver met zandstrand

Waterpret in de recreatieplas

Naast een recreatieplas beschikt Witterzomer over nog veel meer faciliteiten. Alle ingrediënten voor een zorgeloze vakantie zijn aanwezig op onze familiecamping in Drenthe. Kinderen vermaken zich opperbest in de indoorspeeltuin, op het springkussen, op de fietscrossbaan of maken nieuwe vriendjes bij het enthousiaste recreatieteam in het hoogseizoen. Maar ook jij hoeft niet stil te zitten; sla een balletje op de tennisbanen, leef je uit op de diverse sportvelden of neem een verfrissende duik in het verwarmde buitenzwembad met spectaculaire glijbaan. Plezier voor jong en oud gegarandeerd!

Kamperen of een vakantiehuisje huren?

Kies je voor een verblijf op Witterzomer, dan heb je de keuze om te verblijven op een kampeerplaats of in een accommodatie. De kampeerplaatsen bestaan uit standaard-, comfort- en plusplaatsen en voor extra comfort biedt de kampeerplaats met privé sanitair de uitkomst. Ze beschikken over 6 tot 10 ampère elektra, een centraal of eigen watertappunt en een CAI-aansluiting. Beschik je niet zelf over kampeermiddelen of wens je toch meer luxe? Geen probleem, want op onze camping met recreatieplas in Drenthe kun je overnachten in een vakantiehuis, chalet, lodge, hotelkamer of groepsaccommodatie geschikt voor 4 tot 20 personen. Waar valt jullie keuze op?

 

Kamperen

Onze camping met zwemvijver biedt diverse kampeerplaatsen; standaard-, comfort- en plusplaatsen. Geniet van uw kampeervakantie!

Accommodaties

Voor extra luxe en comfort kiest u voor een van onze accommodaties. Van vakantiehuizen en chalets tot hotelkamers en groepsaccommodaties.
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten