Familiecamping Drenthe

Op zoek naar de leukste familiecamping Drenthe? Vakantiepark Witterzomer in Assen heeft alles wat u van een familiecamping verwacht. Onze familiecamping in Drenthe is de ideale uitvalsbasis om vanaf de familiecamping de mooie provincie Drenthe te verkennen. Tevens heeft vakantiepark Witterzomer veel faciliteiten.

Onze familiecamping biedt u verschillende plaatsen aan, van een plaatsje “puur natuur” zonder stroom in de natuur kamperen of een luxe plek met uw eigen ‘prive sanitair. Ook zijn er comfortplaatsen op onze familiecamping Drenthe. Er zijn verschillende gebieden waar uw huisdier ook welkom is, net buiten het park is een speciale hondenuitlaat plaats waar ze lekker kunnen dollen en rennen. Tegenover Witterzomer bij de Baggelhuizer plas mag uw viervoeter ook zwemmen.

Accommodaties

Wilt u liever iets huren? Dit kan ook bij ons, we hebben verschillende accommodaties, zoals bungalowschalets en groepsaccommodaties. Er is volop keuze! Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en daarnaast maakt kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op onze familiecamping in Drenthe.

 
 
 

De prachtige omgeving

Onze familiecamping ligt vlakbij de gezellige provincie hoofdstad Assen en sluit direct aan op het grootste fietspadennet van Nederland. Vanaf onze familiecamping zijn ook verschillende wandelingen te maken. Onze familiecamping ligt middenin Drenthe in een oeroud natuurgebied maar ook dichtbij de stad, een perfecte ligging dus!

Over familiecamping Witterzomer:

Overtuigd om eens te gaan kamperen in Drenthe? Kijk hieronder de mogelijkheden om te gaan kamperen en boek uw vakantie direct online!

 
 
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!
 
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur. Bekijk de mogelijkheden direct.
 

Kampeervakantie in Drenthe