Op het park
  1. Met de oerbewoners: Bonk en Bikkeltje
  2. Voor het hele gezin
  3. In alle landelijke vakanties (m.u.v. de voorjaarsvakantie)

Recreatieprogramma

Onze recreatie collega Ilona is erg druk geweest om ook dit jaar weer een leuk, stoer en vooral gezellig programma samen te stellen. Ilona is meestal op de receptie of in de horeca te vinden waar ze naast de werkzaamheden achter de balie of de bar ieder jaar een verrassend en creatief animatie programma bedenkt. Ook dit jaar is ze druk geweest met het onderzoeken, passen en uitproberen met als resultaat een uitgebreid animatie programma met voor ieder wat wils!

Ook in de Meivakantie, tijdens Hemelvaart en Pinksteren zorgen we weer voor een leuk programma. De thema's voor dit seizoen zijn bekend! Het wordt spannend, sportief, interessant, een beetje eng, soms ook wel een beetje vreemd maar vooral heel gezellig! Hieronder per periode het thema:

Voor Pasen is het programma volledig bekend. Bekijk het hier. 

Meivakantie 27/04 tot 06/05 SMS. – samen meer sportplezier  - en op je telefoon? Nee joh, SMS staat voor Samen Meer Sportplezier! Een week met leuke spellen en uitdagende sporten!

Hoogtepunten van deze week: op 28 april komt Circus Fantasia met hun show HoteldeBotel en op 1 mei is er een zeskamp met een 20 meter lange stormbaan in het finalespel. Dat wil je niet missen!

Hemelvaart 29/05 tot 03/06: Muziek. Stop je muziekinstrumenten maar alvast in de koffer! Natuurlijk kun je ook al je muzikale talent laten zien tijdens de knutsel, sporten en spellen!

Het hoogtepunt van deze week is zeker de silent disco! (in leeftijdsgroepen)

Pinksteren 08/06 tot 11/06: Stralende sterren. In het heelal, op het witte doek, muzieksterren, soapsterren… Hoeveel zijn er wel niet? Pas maar op dat je na al die activiteiten geen sterretjes ziet!

Het hoogtepunt tijdens Pinksteren is beslist het lasergamen! (vanaf 10 jaar)

Week 06/07 tot 15/07: Rariteiten.Deze week moet je goed opletten, want er gebeuren rare dingen! Links is rechts & recht is krom. Voor je het weet staat alles op z’n kop! Koppie erbij dus! ?gon teh jij panS

Week 15/07 tot 22/07: Op een onbewoond eiland. Pak je hoelarokje maar uit de kast, wij maken er één zomers feest van op dit mooie eiland. Dit mag je niet missen! Weer of geen weer, op dit eiland is het altijd één groot feest!

Week 22/07 tot 29/07: Griezelige griezels. Lekker eng, griezelig & mysterieus. Maar gelukkig bestaan er ook lieve heksen die geen vieze drankjes brouwen, maar gezellig dansen in een heksenkring!

Week 29/07 tot 05/08Geklungel in de jungle. Door oerwouden kruipen, klauteren over bergen, luisteren naar apen… Oké we zijn niet echt op safari, maar we doen ons best!

Week 05/08 tot 12/08: Schip ahoy. We zullen op pad gaan en avonturen beleven zoals echte piraten! Dit wordt een hele stoere week!

Week 12/08 tot 19/08: Clownerie. Het staat jaarlijkse circus weer voor de deur! En we gaan niet alleen kijken, maar zelf ook spelen! Ben jij een echte clown, acrobaat of Jongleur?

Week 19/08 tot 26/08: Boer’n & buit’nlui. Drente is veel meer dan bruine bonen en Hunnebedden. Bonk en Bikkeltje zullen dan ook al hun kennis van vroeger met jullie willen delen!

Week 26/08 tot 02/09: Crea bea week. We zetten onze creatieve geest op scherp en leven ons uit, niet alleen knutselend, maar ook in sport en spel!

Wel kunt u even heerlijk nagenieten van afgelopen zomer. Bekijk hier de foto’s van het afgelopen seizoen.

Wist je dat:

Er in de zomervakantie regelmatig een echte boevenbus van Vakantiepark Witterzomer naar gevangenis Norgerhaven rijdt? Je kunt dan een uniek kijkje nemen op de binnenplaats van deze gevangenis en ook in het Gevangenismuseum. Daarbij is er ook nog een leuke speurtocht. 

Naast het recreatie programma zijn er nog de volgende speciale activiteiten:

Onder leiding van een duikinstructeur kan iedereen (vanaf 10 jaar) kennismaken met duiken. Of meedoen aan de sportieve activiteit: handboogschieten! (vanaf 10 jaar).

Er is altijd wat te doen op Witterzomer!

 
Recreatieteam | Vakantiepark Witterzomer
 
Recreatieprogramma | Vakantiepark Witterzomer

Overige faciliteiten Witterzomer

Meer Kinderen en Faciliteiten