Vakantiepark Witterzomer
  Faciliteiten
Faciliteiten
  Faciliteiten
Faciliteiten Witterzomer
Faciliteiten Witterzomer
Faciliteiten Witterzomer
Faciliteiten Witterzomer
Faciliteiten Witterzomer
Faciliteiten Witterzomer

Faciliteiten

  • Sport- en spelfaciliteiten
  • Animatieteam
  • Horecagelegenheden
  • En meer!

Faciliteiten

We bieden een ruime keuze aan sport & plezier!

We doen er alles aan om jou en de kinderen het naar de zin te maken! Daarom bieden we een méér dan ruime keuze aan faciliteiten. Jij en de kinderen hoeven zich bij ons geen moment te vervelen. Het is jullie vakantie; niks moet, maar het is wel fijn dat alles kan! De vele faciliteiten zorgen ervoor dat de kinderen zich prima vermaken. Terwijl de kinderen op ontdekking gaan kun jij lekker met een goed boek voor het vakantiehuis of de tent zitten. Of lekker actief bezig zijn op bijvoorbeeld onze tennis- of midgetputt baan!

 
 

Trek gekregen?

Na een dag klimmen en klauteren in ons indoor klimpark kun je lekker genieten van al het lekkere eten bij onze horecagelegenheden.

 

Nooit een saai moment!

Laat de kinderen genieten van eindeloos plezier met onze diverse faciliteiten, terwijl jij ontspant en je eigen vakantie momenten creëert!

 

Sport & spel

Actie overal

Of je nu kiest voor een fanatiek potje voetbal of tennis, of een lekker ontspannen potje midget-putt-golf, op Vakantiepark Witterzomer is er genoeg te beleven!

 

Lekker afkoelen

Plons in plezier en verkoeling in onze diverse zwemfaciliteiten. Van speelse waterspellen voor de kleintjes tot rustige zwemzones voor ontspanning, ons zwemaanbod voorziet in alle behoeften, zodat iedereen kan genieten van een verfrissende duik.

 

Dat is handig!

Maak jouw verblijf moeiteloos met onze praktische faciliteiten, waaronder de handige Witterzomer app voor eenvoudige toegang tot informatie en diensten. Of je nu boodschappen doet in onze supermarkt, verbonden blijft via onze Wi-Fi of gebruik maakt van onze wasserette, wij streven ernaar om jouw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken.

 

Tot snel!

Zien je we jou aankomende vakantie?

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen op ons bruisende park! Tot snel voor een onvergetelijke tijd vol avontuur en ontspanning.