Op het park
  1. Oneindig veel waterpret
  2. Verwarmd buitenbad met glijbaan
  3. Peuterbad

Openluchtzwembad

De meeste kinderen vinden zwemmen helemaal geweldig! Bij Vakantiepark Witterzomer beleven kinderen tijdens vakanties eindeloos plezier in het verwarmde* buitenzwembad met spectaculaire waterglijbaan. De allerkleinsten kunnen lekker spartelen in het verwarmde* peuterbad met levensechte “waterslang”.

Giga glijbaan

Het verwarmde* buitenbad ligt midden in het groene hart van Witterzomer. Lekker beschut hebben kids de grootste waterpret als ze van de waterglijbaan afzoeven en vervolgens in het grote zwembad plonzen.

Openingstijden

In verband met gewijzigde overheidsrichtlijnen door COVID-19 zijn er in 2020 afwijkende openingstijden voor onze faciliteiten. Voor meer informatie kijk op onze coronavirus beleid pagina. Op dit moment is ons openluchtzwembad gesloten.

Terras

Op het terras van het Paviljoen, gelegen naast het zwembad, kunt u heerlijk genieten van een drankje, ijsje of een overheerlijke tosti.

* Witterzomer doet haar best om het zwembadwater op een constante temperatuur te houden. Doordat, vooral in het voor- en naseizoen, er koude nachten kunnen zijn, kan de temperatuur soms afwijken. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

 
Zwembad | Vakantiepark Witterzomer
 
Zwembad | Vakantiepark Witterzomer
 
Zwembad | Vakantiepark Witterzomer

Overige faciliteiten Witterzomer

Meer Kinderen, Faciliteiten en Zwemmen