Op het park
  1. Oneindig veel waterpret
  2. Verwarmd buitenbad met glijbaan
  3. Peuterbad

Openluchtzwembad

De meeste kinderen vinden zwemmen helemaal geweldig! Bij Vakantiepark Witterzomer beleven kinderen tijdens vakanties eindeloos plezier in het verwarmde* buitenzwembad met spectaculaire waterglijbaan. De allerkleinsten kunnen lekker spartelen in het verwarmde* peuterbad met levensechte “waterslang”.

Giga glijbaan

Het verwarmde* buitenbad ligt midden in het groene hart van Witterzomer. Lekker beschut hebben kids de grootste waterpret als ze van de waterglijbaan afzoeven en vervolgens in het grote zwembad plonzen.

Openingstijden

Het verwarmde* zwembad is in 2019 geopend vanaf de meivakantie (26 april) tot  september (1 september), dagelijks van 8 – 20 uur. De openingstijden van de super toffe glijbaan staan vermeld bij het zwembadkantoor.

Terras

Op het terras van het Paviljoen, gelegen naast het zwembad, kunt u heerlijk genieten van een drankje, ijsje of een overheerlijke tosti.

* Witterzomer doet haar best om het zwembadwater op een constante temperatuur te houden. Doordat, vooral in het voor- en naseizoen, er koude nachten kunnen zijn, kan de temperatuur soms afwijken. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

 
Zwembad | Vakantiepark Witterzomer
 
Zwembad | Vakantiepark Witterzomer
 
Zwembad | Vakantiepark Witterzomer

Overige faciliteiten Witterzomer

Meer Kinderen en Faciliteiten