1. Oneindig veel waterpret
  2. Verwarmd buitenbad met glijbaan
  3. Peuter bad

Openluchtzwembad

De meeste kinderen vinden zwemmen helemaal geweldig! Bij Vakantiepark Witterzomer beleven kinderen tijdens vakanties eindeloos plezier in het verwarmde* buitenzwembad met spectaculaire waterglijbaan. De allerkleinsten kunnen lekker spartelen in het verwarmde* peuterbad met levensechte “waterslang”.

Giga glijbaan

Het verwarmde* buitenbad ligt midden in het groene hart van Witterzomer. Lekker beschut hebben kids de grootste waterpret als ze van de waterglijbaan afzoeven en vervolgens in het grote zwembad plonzen.

Openingstijden

Vanaf 16-07 kunt u zwemmen in een vooraf aangegeven tijdslot. De kleur van uw polsbandje geeft aan op welke dag u van welk tijdslot u gebruik kunt maken. Onderaan deze pagina ziet u welke kleuren er zijn.

De openingstijden van het zwembad kunt u eenvoudig terug vinden in onze Witterzomer app.

Terras

Op het terras van het Paviljoen, gelegen naast het zwembad, kunt u heerlijk genieten van een drankje, ijsje of een overheerlijke tosti.

* Witterzomer doet haar best om het zwembadwater op een constante temperatuur te houden. Doordat, vooral in het voor- en naseizoen, er koude nachten kunnen zijn, kan de temperatuur soms afwijken. Wij vragen hiervoor uw begrip. 

zwembad bandjes
 
Zwembad | Vakantiepark Witterzomer
 
Zwembad | Vakantiepark Witterzomer
 
Zwembad | Vakantiepark Witterzomer

Overige faciliteiten Witterzomer

Meer Kinderen, Faciliteiten en Zwemmen