Vakantiepark Witterzomer
Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Copyright
De site van Witterzomer is uitsluitend beschikbaar voor persoonlijk gebruik. Dit betekent dat materiaal niet mag worden gebruikt door derden, tenzij daarvoor voorafgaand schriftelijk toestemming van Witterzomer is verkregen.

Voorwaarden
Op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten via de site van Witterzomer zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Witterzomer behoudt zich het recht voor de voorwaarden, waaronder deze website wordt aangeboden, te wijzigingen.

Juistheid van gegevens
Op de website van Witterzomer wordt de grootste aandacht en zorg besteed aan de juistheid van gegevens. Witterzomer hecht veel waarde aan de actualiteit en betrouwbaarheid van de informatie. Witterzomer kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en/of op een later tijdstip aangebrachte wijzigingen. Kennelijke typfouten binden Witterzomer niet. Aan foto's kunnen geen rechten worden ontleend. Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.

Websites van derden
De website van Witterzomer kan tevens links bevatten naar websites van derden. Witterzomer is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze verbonden websites.

Onderlinge verwijzingen
Linken en verwijzen naar pagina’s van Witterzomer mag altijd; het web bestaat tenslotte bij de gratie van onderlinge verwijzingen. Witterzomer stelt het wel op prijs hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Uw persoonlijke gegevens
Door het aanvragen van onze brochure en digitale nieuwsbrieven of door het maken van een reservering, wordt u automatisch opgenomen in ons adressenbestand. Wij gebruiken uw gegevens om u de nodige gegevens over uw verblijf toe te zenden en om u op de hoogte te houden van interessante aanbiedingen van onze producten en diensten. In het kader van de Wet Bescherming Persoonsgegevens verstrekken wij in geen geval uw persoonsgegevens aan derden. Stelt u geen prijs op e-mailings? Meldt u zich dan eenvoudig af van onze promotiemails via de website. Als u post van Vakantiepark Witterzomer ontvangt die u niet wenst te ontvangen, kunt u dit via de e-mail aangeven.

Veiligheid
Uw betalings- en persoonlijke gegevens worden via Internet naar ons informatiesysteem verzonden. Witterzomer gebruikt geregistreerde beveiligingstechnieken ter bescherming van deze gegevens en om verlies, verminking of diefstal ervan te voorkomen.

Neem contact met ons op
Als u vragen hebt over deze privacyverklaring of andere zaken met betrekking tot onze diensten of deze site kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Uw vraag of opmerking wordt deskundig, vertrouwelijk en zo spoedig mogelijk behandeld.