Vakantiepark Witterzomer
Natuurcamping in Drenthe

Natuurcamping in Drenthe

  • Kamperen in de Drentse natuur
  • ANWB 5-sterren familiecamping
  • Zwembad en zwemvijver met zandstrand

Camping in de natuurrijke omgeving van Drenthe

Bent u op zoek naar een natuurcamping in Drenthe? Bij Vakantiepark Witterzomer waant u zich midden in de prachtige natuur van Drenthe in de Kop van Drenthe. Onze natuurcamping is gelegen in een zeer bosrijke omgeving nabij Assen, in het hart van Drenthe. Ons natuurkampeerterrein in Drenthe is de ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving te ontdekken en om volledig tot rust te komen. Op onze natuurcamping in Drenthe kunt u verblijven op ruime kampeerplaatsen met uw eigen tent, caravan of camper. U wordt 's ochtends gewekt door de fluitende vogels en eet uw ontbijtje in de zon midden in de natuur. Wilt u liever iets meer luxe en comfort? U kunt ook een huisje in de natuur in Drenthe huren op onze camping. Er gaat niets boven dat échte buitengevoel in de bossen van Drenthe!

Kamperen midden in de natuur van Drenthe

Op onze natuurcamping in Drenthe heeft u de keuze uit verschillende type kampeerplaatsen. Van een kampeerplaats 'back to basic', tot een luxe kampeerplaats met uw eigen privé sanitair. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 6-10 ampère stroom en hebben gemiddeld een oppervlakte van 100 m². Ook uw hond is van harte welkom op onze natuurcamping in Drenthe. Wanneer u liever iets meer luxe en comfort wenst tijdens uw vakantie op onze camping in de natuur in Drenthe, kunt u kiezen voor een glamping accommodatie. Voor nóg meer comfort huurt u een heerlijk huisje in de natuur in Drenthe

Uw natuur kampeervakantie

  • Ruime kampeerplaatsen
  • 6 - 10 ampère stroom
  • Centraal of eigen watertappunt
  • Optionele TV aansluiting en privé sanitair
  • Gratis gebruik van douches en warm water

Een sfeerimpressie van ons natuurkampeerterrein in Drenthe 📸

Ontdek de prachtige omgeving van Drenthe

Op onze natuurcamping in Drenthe doen wij er alles aan om het jong en oud naar de zin te maken! Sla onder andere een balletje op de tennisbaan, cross over de fietscrossbaan, trek een paar baantjes in het buitenzwembad of duik in de recreatievijver. De kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen, in de speeltuin of op de sportvelden! Een heerlijk hapje eten doet u in onze horecagelegenheden.

Niet alleen op ons natuurkampeerterrein in Drenthe is veel te beleven, ook in de omgeving is genoeg te doen. Doordat ons vakantiepark gelegen is in een bosrijke omgeving zijn er prachtige fiets- en wandelroutes te volgen in de omgeving. Zo is er bijvoorbeeld het bekende boomkroonpad, waarbij u een spectaculaire wandeling maakt door toppen van bomen. Ook kunt u dieren spotten bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen, hunebedden bekijken of gaan klimmen en klauteren in het Klimbos van Grolloo. Wanneer brengt u een bezoekje aan onze camping in Drenthe in de natuur?

Veelgestelde vragen over onze natuurcamping in Drenthe ⤵

🌳 Op welke natuurcamping kan ik in Drenthe kamperen?

Bij Vakantiepark Witterzomer in Assen! Onze ruime natuurcamping in Drenthe is geschikt voor elk type kampeervakantie. Op onze camping in Drenthe kunt u heerlijk back-to-basic kamperen midden in de natuur, maar ook genieten van meer luxe zoals privé sanitair of een comfortabele accommodatie. 

🌿 Welk natuurkampeerterrein in Drenthe ligt op een boscamping?

Vakantiepark Witterzomer is een gezellige boscamping aan de rand van Assen. Hier kunt u heerlijk kamperen in Drenthe in de natuur. Tevens vindt u er veel fijne natuurrijke faciliteiten zoals een recreatie- en visvijver.

🎣 Welke natuurcamping in Drenthe heeft een visvijver?

Voor een leuke camping in Drenthe in de natuur mét een visvijver zit u goed bij Vakantiepark Witterzomer. De visvijver ligt centraal op de camping. U kunt ook direct kamperen aan de visvijver.