Natuurcamping Drenthe

Op zoek naar een natuurcamping in Drenthe? Bij Vakantiepark Witterzomer zijn er unieke kampeerplaatsen die zeer geschikt zijn voor familievakanties met kinderen. Vakantiepark Witterzomer is gelegen in een zeer bosrijke omgeving nabij Assen, in hartje Drenthe.

Campingplaatsen

Op onze camping heeft u de keuze uit verschillende type plaatsen van een plaatsje “puur natuur” zonder stroom tot een luxe plaats met uw eigen privé sanitair.

  • Standaardplaats 6 Ampère stroom
  • Plusplaats 6 Ampère stroom en aansluiting kabel-TV
  • Comfortplaats met 10 Ampère stroom, aansluiting kabel-TV, eigen water en riool
  • Privé sanitair met 10 Ampère stroom, aansluiting kabel-TV, eigen water en riool
Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

Kamperen

Wilt u kamperen in Drenthe? Dé camping in Drenthe is Witterzomer. Kom midget-putten, zwemmen of maak een lekkere fietstocht in Drenthe. Boek nu online.

Accommodaties

Op zoek naar een vakantie op een vakantiepark in Drenthe? Wij hebben een ruim aanbod van verschillende comfortabele accommodaties in het mooiste deel van Drenthe. Boek nu!

Omgeving

Doordat ons vakantiepark gelegen is in een bosrijke omgeving zijn er prachtige fiets- en wandelroutes in de omgeving. Zo is er bijvoorbeeld het bekende boomkroonpad, waarbij je een spectaculaire wandeling maakt door toppen van bomen. U hoeft niet eens uw eigen fietsen mee te nemen, want op ons vakantiepark kunt u fietsen huren.

Prijzen en arrangementen

Er zijn altijd leuke arrangementen bij ons te boeken, voornamelijk in de zomerperiode zijn er zeel veel speciale arrangemente.Hier een overzicht van alle arrangementen of boek éénvoudig uw vakantie online.

 
Boek deze natuurcamping in Drenthe