1. Huisdiervriendelijke camping
 2. Max. 2 huisdieren toegestaan
 3. Kampeerplaatsen en accommodaties

Camping in Drenthe met hond

Bent u zoek naar een camping in Drenthe waar uw hond welkom is? Vakantiepark Witterzomer is gelegen in een prachtige, groene omgeving in hartje Drenthe en is daardoor een zeer geschikte plek om uw hond mee naar toe te nemen. Op onze gezinscamping in Drenthe snappen we als geen ander dat de hond ook onderdeel uitmaakt van het gezin. U hoeft niet verder te zoeken, want wij bieden een uitgebreid aanbod aan kampeerplaatsen én accommodaties waar honden zijn toegestaan. Er zijn maximaal 2 honden toegestaan per kampeerplaats en in enkele Type C vakantiehuizen zijn ook maximaal 2 honden toegestaan. Breng een zorgeloze vakantie door op onze camping met hond.

Bij een aantal faciliteiten zijn honden helaas niet toegestaan, dit wordt aangegeven op de plattegrond door middel van de donkergroene kleur. O.a. Recreatieplas en een gedeelte van het Avonturenpad.

Bekijk hier tips voor kamperen met uw hond
 

Vind uw huisdiervriendelijke kampeerplaats

Vanaf
€ 55

Standaardplaats

Drenthe, Assen
6Sommige
 • 6 Ampère stroom
 • Gemiddeld 100m2
 
Vanaf
€ 65

Comfortplaats

Drenthe, Assen
6Sommige
 • 10 Ampère stroom
 • Kabel TV aansluiting
 • Eigen wateraansluiting
 
Vanaf
€ 60

Plusplaats

Drenthe, Assen
6Sommige
 • 6 Ampère stroom
 • Gemiddeld 100m2
 • Kabel TV aansluiting
 

Kamperen met de hond

Kamperen met de hond op Vakantiepark Witterzomer is altijd een goed idee. U kunt zelf kiezen op welke kampeerplaats u wilt verblijven; standaard-, comfort- of plusplaats. Komt u zonder camper, caravan of vouwwagen en alleen met een tent? Dan kunt u samen met uw hond tentkamperen. De kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van 100 tot 120 m² en zijn voorzien van 6 tot 10 ampère stroom, een gedeeld of centraal watertappunt en een kabel TV aansluiting. U kunt gebruik maken van alle parkfaciliteiten. Zo kunt u genieten van de recreatieplas met zandstrand, buitenzwembad met glijbaan en de diverse sportvelden. Zo ervaren u en uw hond een optimale vakantie op onze natuurcamping in Drenthe.

Sfeerimpressie van Vakantiepark Witterzomer

Uw verblijf op onze camping in Drenthe

Wanneer u komt overnachten op onze camping met hond, profiteert u van alle campingfaciliteiten; plons in de recreatievijver met aangrenzend strand, neem een frisse duik in het buitenzwembad met spectaculaire glijbaan, leef u sportief uit op de sportvelden of ontspan bij de visvijver waar u uw hengel kunt uitgooien. Komt u met kinderen? Deze kindercamping biedt vermaak voor jong en oud. De kinderen vermaken zich op en top bij het recreatieteam, op de fietscrossbaan of in de speeltuinen met springkussen. 

Doordat het vakantiepark gelegen is in een zeer bosrijke omgeving kunt u heerlijk wandelen met uw hond en zijn er zelfs gelegenheden om uw hond te laten zwemmen. Tevens zijn er verschillende prachtige wandel- en fietsroutes uitgezet, waaronder het Boomkroonpad! Het Nationaal Park Drents-Friese Wold is ook een aanrader. U fietst of wandelt hier door 6.000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgrasland. Bent u benieuwd naar de geschiedenis van Drenthe? Breng een bezoek aan de hunebedden in Borger en ervaar hoe de Hunebedbouwers duizenden jaren geleden leefden en woonden. Voor een gezellig dagje shoppen bent u in Assen (10 min) of Groningen (30 min) aan het juiste adres. Onze camping in Drenthe met hond én de omgeving bieden u alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Wanneer komt u langs op Vakantiepark Witterzomer?

Kamperen in Drenthe met uw hond

 • Huisdiervriendelijke kampeerplaatsen
 • Maximaal 2 honden toegestaan 
 • Honden dienen aangelijnd te zijn
 • Gelegen in een bosrijke omgeving
 • Speciaal uitlaatveld voor honden
Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!

Omgeving

Ontdek de prachtige omgeving met uw hond en geniet van een heerlijke vakantie op Vakantiepark Witterzomer!