Camping Drenthe | Witterzomer.de
Camphomes

Camphomes

  • Voor 5 personen
  • Nabij toiletgebouw en speeltuintje
  • Eigen toilet

Camphomes

Vakantie is genieten en relaxen, zonder al te veel poespas. Wanneer u een Camphome boekt neemt u enkel uw persoonlijke spullen mee van huis, wij zorgen voor de rest. Bent u op zoek naar net dat beetje extra luxe, maar in de kampeersfeer? Dan is onze Camphome zeker iets voor u!

Relaxen op de veranda of bij de houtkachel

U rijdt het veld van uw Camphome op en één blik op de ruime veranda brengt u direct in de vakantiestemming. De loungeset nodigt uit om lekker neer te ploffen en de kinderen zullen zich al snel vermaken in het speeltuintje voor de deur. Maar ook binnen is het prima toeven in de ruime living – voorzien van steigerhouten meubelen – met volledig ingerichte keuken waar u met gemak diverse gerechten klaarmaakt. Na een heerlijke vakantiedag duikt u in één van de heerlijke bedden. Alweer een topdag voorbij op Witterzomer! Komt u buiten de zomerperiode en is het al wat frisser buiten? Steek dan snel de houtkachel aan.

Ligging

De Camphomes zijn allen gelegen op het Kooisveld, in de nabijheid van het toiletgebouw én met een speeltuintje voor de deur. Het Kooisveld is centraal gelegen met vele faciliteiten op korte afstand.

De camphome is geschikt voor 5 personen. In de ruime living bevindt zich een eettafel met stoelen, een volledige ingerichte keuken en een pelletkachel. De accommodatie heeft twee slaapvertrekken: een 2-persoons bedstede met boxspringbedden en een 3-persoons kamer met een enkel- en een stapelbed. Dekbedden en linnen dient u zelf mee te nemen óf u maakt gebruik van de mogelijkheid om dit bij te huren. Iedere camphome heeft een eigen toilet en voor de – gratis – douche gaat u naar het nabijgelegen toiletgebouw. Op de ruime veranda staat een loungeset.