Vakantiepark Witterzomer
50 plus camping Drenthe

50 plus camping in Drenthe

  • Laagseizoen: ideaal voor 50 plussers
  • Bij Nationaal Park Drents-Friese Wold (22 km)
  • Uitstekende faciliteiten op het park

Camping voor 50-plussers in Drenthe

Wilt u graag als 50-plusser in het laagseizoen op vakantie en bent u op zoek naar een vakantiebestemming in eigen land? Vakantiepark Witterzomer biedt u een ontspannen vakantie waarbij u kunt genieten van de nodige rust, ruimte en natuur. Onze 50-plus camping in Drenthe is de ideale uitvalsbasis om de mooie Drentse natuur te verkennen. Vooral buiten de schoolvakanties en populaire feestdagen om is een verblijf op onze camping ideaal voor de 50-plusser. Na een actieve dag kunt u ontspannen in uw accommodatie of op uw kampeerplaats. Onze accommodaties variëren van vakantiehuizen, lodges, chalets en hotelkamers tot groepsaccommodaties. Ook de kampeerplaatsen zijn gevarieerd; van een standaardplaats tot een plus of comfortplaats. Wilt u liever uw eigen sanitair hebben? Kies dan voor een kampeerplaats met privé sanitair.

 

Uw verblijf op onze 50-plus camping in Nederland

Wanneer u kiest voor een verblijf op onze 50-plus camping in Nederland geniet u niet alleen van uw comfortabele accommodatie of kampeerplaats, maar ook van de parkfaciliteiten. Zo vindt u op onze 50-plus camping een zwemvijver waar u kunt afkoelen en een zandstrand waar u kunt relaxen. Uiteraard kunt u ook terecht in ons openluchtzwembad, voorzien van een glijbaan. Komt u met (klein)kinderen? Zij genieten met volle teugen bij het recreatieteam, dat aanwezig is in de schoolvakanties, in de indoor- en outdoorspeeltuinen met springkussen, op de fietscrossbaan of op de meerdere sportvelden. Onze familiecamping in Drenthe biedt genoeg vertier voor jong en oud! Aan het einde van de dag kunt u aanschuiven in brasserie De Bosuil waar u kunt genieten van een heerlijk diner. 

 

Omgeving van Witterzomer

Uiteraard zult u zich geen moment vervelen op onze 50-plus camping in Drenthe, maar ook de omgeving biedt tal van mogelijkheden voor vertier. Ontdek de prachtige natuur; huur een fiets of wandel door brinkdorpjes, langs groenlanden en heidevelden. Voor de echte natuurliefhebber is Nationaal Park Drents-Friese Wold op slechts 22 km afstand een aanrader. U waant zich in 6.000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgrasland. Bent u nieuwsgierig naar de historie van Drenthe? Bezoek de hunebedden en ervaar hoe de hunebedbouwers duizenden jaren geleden leefden en woonden. Kamp Westerbork is ook erg indrukwekkend; het neemt u mee in het leven van slachtoffers en overlevenden van het kamp. Er zijn genoeg activiteiten om te ondernemen in de omgeving! Wanneer komt u langs op onze 50-plus camping in Drenthe?