1. Vakantiepark in Drenthe
  2. Groot aanbod bungalows
  3. Voor 4-20 personen

Bungalowpark Assen

Wilt u graag een bungalow huren op een bungalowpark Assen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Vakantiepark Witterzomer heeft een groot aanbod in bungalows vanaf 4 tot 20 personen. Vakantiepark Witterzomer is een groot vakantiepark, gelegen in een bosrijke omgeving in de provincie Drenthe. Wij zijn het enige bungalowpark Assen in de omgeving.

Boek ons bungalowpark in Assen
 
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Op zoek naar een vakantie op een vakantiepark in Drenthe? Wij hebben een ruim aanbod van verschillende comfortabele accommodaties in het mooiste deel van Drenthe. Boek nu!
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Wilt u kamperen in Drenthe? Dé camping in Drenthe is Witterzomer. Kom midget-putten, zwemmen of maak een lekkere fietstocht in Drenthe. Boek nu online.

Faciliteiten bungalowpark Assen

Wanneer u een bungalow gaat huren op ons bungalowpark Assen vindt u bij ons een groot aanbod in vermakende faciliteiten:

Arrangementen

Wij bieden verschillende speciale seizoensgebonden arrangementen. Voor onze prijzen en last minutes verwijzen wij u naar onze zoek & boek of kijk snel naar de lastminutes! En boek extra voordelig uw huis op bungalowpark Assen.

Omgeving bungalowpark Assen

Tijdens de wintermaanden kunt u met korting zwemmen in subtropisch zwemparadijs de Bonte Wever, heerlijk shoppen in Assen of Groningen of een van de veelal kleinschalige musea bezoeken. Er zijn prachtige wandel en fiets routes uitgezet. Kijk hier wat er nog meer te doen is in de omgeving van ons bungalowpark Assen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar een bungalow huren in Assen bij vakantiepark Witterzomer? Boek hier uw bungalow direct online.

Boek uw bungalow!