Vakantiepark Witterzomer
Witterzomer zwemmen

Affiliate programma

Vakantiepark Witterzomer affiliate programma 

Vakantiepark Witterzomer is een gezellige camping vlak bij Assen in Drenthe. Met interessante faciliteiten en een prachtige, natuurrijke omgeving is Vakantiepark Witterzomer perfect geschikt voor zowel kinderen als 50-plussers. Bovendien biedt Vakantiepark Witterzomer grote kampeerplaatsen en diverse huuraccommodaties. Het affiliate programma van Vakantiepark Witterzomer wordt aangeboden door het gerenommeerde netwerk TradeTracker.

Wat biedt Vakantiepark Witterzomer u?

  • U ontvangt 5% commissie;
  • Er vindt geen ontdubbeling plaats;
  • De tracking duurt 30 dagen en vindt plaats op basis van cookies of fingerprint;
  • Werken met een Custom Attributie Model. Alle tussenliggende publishers worden óók beloond;
  • Wij maken gebruik van automatisch gegenereerde feeds.

Ons aanbod

Vakantiepark Witterzomer is interessant voor jong en oud. Wij bieden veel activiteiten en faciliteiten voor kinderen zoals een zwembad met glijbaan of sportvelden en speeltoestellen. Onze accommodaties, welke plaats bieden aan 2 tot 20 personen, bevinden zich midden in de natuur, zo hoort u de hele dag getjilp van vogeltjes en ruikt u de geur van dennenbomen. U heeft een ruime keuze uit vakantiehuizen, chalets, lodges of hotelkamers. Ook kamperen is mogelijk op onze 5-sterren ANWB camping met standaard-, plus-, en comfortplaatsen. U kunt kiezen uit verschillende kampeerplaatsen bij het viswater, in een bos of op een veld. Zet uw tent, caravan, vouwwagen of camper neer op onze kampeerplaatsen van gemiddeld 100 m2. 

Faciliteiten

✔️ Fiets- en skelterverhuur
✔️ Recreatieprogramma
✔️ Vis- en zwemvijver
✔️ Bowlingbaan 
✔️ Sportvelden
✔️ Binnen- en buitenspeeltuin
✔️ Openluchtzwembad
✔️ Horeca

Meer informatie of aanmelden

Wilt u profiteren van het succes van Vakantiepark Witterzomer? Meld u aan via TradeTracker en profiteer van het succes van Witterzomer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Booking Boosters via support@bookingboosters.nl