1. Groepsaccommodaties in Drenthe
 2. Geschikt tot 20 personen
 3. Gelegen op een vakantiepark

Groepsaccommodatie in Drenthe

Is het dit keer uw beurt om het volgende familieweekend of uitje met de vriendengroep te organiseren? En bent u daarvoor op zoek naar een groepsaccommodatie in Drenthe? Op vakantiepark Witterzomer vindt u verschillende groepsaccommodaties geschikt tot 20 personen! Het vakantiepark ligt in het hart van Drenthe, omgeven door de prachtige natuur en tegelijkertijd ligt Vakantiepark Witterzomer ook dicht bij de hoofdstad Assen. Wij beschikken over een groepsaccommodatie in Drenthe voor 16 personen en voor 20 personen. Daarnaast beschikken we ook over een groepshotel geschikt voor 12 personen. Bestaat uw groep uit meer dan 20 personen? Ook dan kunt u bij ons terecht. U kunt dit namelijk aangeven tijdens uw reservering en wij zorgen voor twee naast elkaar gelegen groepsaccommodaties op ons vakantiepark. Wanneer komt u verblijven in een groepsaccommodatie bij Vakantiepark Witterzomer?

 

Groepshotel

 

Groepshotel voor 12 personen
 

Prachtige groepsruimte welke we verhuren in combinatie met 6 losse Hotelkamers. Zo kunt u op veilige afstand met een groep van 12 personen verblijven. Het groepschalet is voorzien van een compleet ingerichte keuken met o.a. vaatwasser en combimagnetron, 2 toiletten, een zithoek en een grote overdekte veranda. Vanaf de veranda heeft u zicht op een groot speelveld met daarachter een grote speeltuin. U overnacht in een hotelkamer ingericht voor 2 personen voorzien van eigen douche en wc, keuken met koelkast,  opgemaakte bedden en handdoeken. Het Groepschalet is alleen voor dagrecreatie, hier kan niet worden overnacht. Helaas is er in de kamers geen ruimte voor extra bedden of het plaatsen van een baby bed.
 

 
Boek het 12-persoons Groepshotel
 

16-Persoons Familiehuis Comfort

 

Groepsaccommodatie voor 16 personen

Wilt u gezellig met z'n allen op vakantie en zoekt u hiervoor een 16-persoons groepsaccommodatie in Drenthe? Vakantiepark Witterzomer biedt het ideale familiehuis. Ziet u het al voor u? Met de hele groep een heerlijk lange avond tafelen en niemand die de afwas hoeft te doen, want dat doen de twee vaatwassers voor u. Zo kunt u gelijk plaatsnemen in de sfeervolle woonkamer voor een avond met leuke gezelschapsspelletjes. Deze moderne groepsaccommodatie in Drenthe voor 16 personen beschikt over zeven slaapkamers met heerlijke bedden. De 16-persoons groepsaccommodatie beschikt ook over drie badkamers en vier aparte toiletten zodat u zo min mogelijk op elkaar hoeft te wachten en zoveel mogelijk geniet van uw groepsvakantie!

 
 
Boek de 16-persoons groepsaccommodatie
 

20-Persoons Familiehuis

 

Groepsaccommodatie voor 20 personen

In deze 20-persoons groepsaccommodatie in Drenthe op ons vakantiepark beleeft u een ontspannen familie- of vriendenweekend weg. Er is plaats voor iedereen in de woonkamer met open haard en in de twee compleet ingerichte keukens voorzien van onder andere een vaatwasser en magnetron. De groepsaccommodatie in Drenthe voor 20 personen beschikt over zeven slaapkamers. Drie 2-persoons slaapkamers, twee 3-persoons slaapkamers en twee 4-persoons slaapkamers, allen met comfortabele boxspringbedden. Naast de drie badkamers beschikt het familiehuis nog over een apart toilet. Op het terras in de ruime en groene tuin is plek voor iedereen. Zo kunt u ook tijdens uw groepsvakantie in Drenthe optimaal genieten van het buitenleven!

 
 
Boek de 20-persoons groepsaccommodatie
 

Sfeerimpressie van Vakantiepark Witterzomer

Groepsaccommodatie op een vakantiepark

Wanneer u kiest voor het huren van een groepsaccommodatie op een vakantiepark heeft dat een aantal voordelen. Zo kunt u gebruik maken van de uitstekende faciliteiten op ons vakantiepark in Drenthe en als u vragen heeft of graag tips krijgt voor uitjes in de omgeving, dan kunt u altijd terecht bij onze receptie. Dankzij onze faciliteiten kunt u zwemmen, spelen, sporten, dansen of relaxen; er is hoe dan ook meer dan genoeg plezier voor uw hele groep. Tip: een uurtje bowlen of midgetgolfen zijn zeer geschikt als groepsactiviteit. Wanneer u verblijft in een groepsaccommodatie op een vakantiepark kunnen de kinderen natuurlijk ook gemakkelijk nieuwe vriendjes maken en samen spelen in de speeltuin, terwijl de volwassen met een drankje op ons horecaterras proosten op een geslaagde groepsvakantie

Wij kunnen u ook helpen bij het organiseren van uw uitjes en activiteiten voor uw groep. Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op, we helpen u graag.

Alle faciliteiten op een rij:

 • Binnen- en buitenspeeltuin 
 • Zwemvijver met zandstrand
 • Buitenzwembad met glijbaan
 • Visvijver
 
 • Kerkdiensten
 • Recreatieprogramma (schoolvakanties)
 • Avonturenpad
 • Fiets- en skelterverhuur
 
 • Bowlingbaan
 • Fietscrossbaan
 • Tennisbaan
 • Midgetgolfbaan
 
 • Wasserette
 • Brasserie de Bosuil
 • Snackbar De Rappehap
 • Supermarkt
 
Boek uw groepsaccommodatie
 

Faciliteiten

Ook wanneer u een groepsaccommodatie in Drenthe huurt kunt u gebruik maken van onze uitstekende faciliteiten. Ontdek ze allemaal!

Omgeving

Tijdens uw groepsvakantie in Drenthe kunt u veel leuke uitjes maken geschikt voor alle leeftijden. Verken Drenthe!