1. Accommodaties in Drenthe
  2. Groepsaccommodaties
  3. Bosrijke omgeving

Accommodaties

Bent u op zoek naar een accommodatie in Drenthe? Vakantiepark Witterzomer heeft een ruim aanbod in verschillende comfortabele accommodaties in hartje Drenthe. Bij Witterzomer boekt u eenvoudig een prachtige accommodatie in Drenthe die geschikt is voor: gezinnen met kinderen, families en 50-plussers.

 
Bekijk prijzen & beschikbaarheid
 

Verschillende accommodaties

Bij Vakantiepark Witterzomer heeft u een ruime keuze aan accommodaties. Zo kunt u kiezen uit een vakantiehuischaletlodge of hotelkamer. Deze accommodaties bevinden zich midden in de natuur. In het bosrijke gebied ontwaakt u door het gefluit van vogels, de aangename geur van dennenbomen en het door bladeren verstrooide lichtinval. Het echte genieten begint hier!

Zoekt u een variant tussen een accommodatie en kamperen? Ook dan bieden wij mogelijkheden. Bekijk eens onze Safaritent of de luxere variant met toilet en keuken: de camphome.   Wilt u het gemak van een overnachting zonder te veel werk en een klein budget? Dan zijn de standaard trekkershutten echt iets voor u! 

Bent u op zoek naar een geschikte accommodatie voor een groep? Bij ons heeft u dankzij de vele faciliteiten keuze genoeg voor een geslaagd groepsuitje. Onze 16-persoons Familiehuizen Comfort of 20-persoons Familiehuizen zijn ideale groepsaccommodaties, maar u kunt uiteraard ook meerdere Vakantiehuizen of Chalets huren als groep. Eventueel in combinatie met het gebruik van het Groepschalet, als gezamenlijke groepsruimte.

 
Boek uw accommodatie
 

Sfeerimpressie Witterzomer