Vakantiepark Witterzomer
Accommodaties | Vakantiepark Witterzomer Drenthe

Accommodaties

  • Accommodaties in Drenthe
  • Groepsaccommodaties
  • Bosrijke omgeving

Vakantie vieren in een accommodatie

Ben je op zoek naar een accommodatie in Drenthe? Vakantiepark Witterzomer heeft een ruim aanbod in verschillende comfortabele accommodaties in hartje Drenthe. Bij Witterzomer boek je eenvoudig een prachtige accommodatie in Drenthe die geschikt is voor gezinnen met kinderen, groepen, families en 50-plussers. Wij helpen je graag te genieten van een welverdiende vakantie op ons vakantiepark midden in de natuur. Met de vele parkfaciliteiten en de natuurrijke omgeving is er elke dag wel een nieuw avontuur te beleven! Zowel voor jong als oud is er genoeg te doen.

Verschillende accommodaties

Bij Vakantiepark Witterzomer is er een ruime keuze aan accommodaties. Zo kun je kiezen uit een vakantiehuischaletlodge of hotelkamer. Deze accommodaties bevinden zich midden in de natuur. In het bosrijke gebied ontwaak je door het gefluit van vogels, de aangename geur van dennenbomen en het door bladeren verstrooide lichtinval. Het echte genieten begint hier!

Zoek je een variant tussen een accommodatie en kamperen? Ook dan bieden wij mogelijkheden. Bekijk eens onze Safaritent of de luxere variant met toilet en keuken: de camphome.   Wil je het gemak van een overnachting zonder te veel werk en een klein budget? Dan zijn de standaard trekkershutten echt iets voor jou! 

Op zoek naar een geschikte accommodatie voor een groep? Bij ons is er dankzij de vele faciliteiten keuze genoeg voor een geslaagd groepsuitje. Onze 16-persoons Familiehuizen Comfort of 20-persoons Familiehuizen zijn ideale groepsaccommodaties, maar je kunt uiteraard ook meerdere Vakantiehuizen of Chalets huren als groep. Eventueel in combinatie met het gebruik van het Groepschalet, als gezamenlijke groepsruimte.

Sfeerimpressie Witterzomer