Camping met visvijver

Bent u zoek naar een camping met visvijver? Wilt u graag kamperen op een camping in Drenthe? Dat komt goed uit want op Vakantiepark Witterzomer vindt u een groot aanbod in verschillende kampeerplaatsen zelfs aan onze visvijver zijn plaatsen te boeken. Ons vakantiepark is gelegen nabij de Drentse hoofdstad Assen, waardoor u centraal kunt kamperen in de mooie provincie drenthe. Op onze camping in Drenthe kunt u er zelf voor kiezen wat voor kampeerplek u neemt. Zo kunt u kiezen voor een écht puur-natuur kampeerplekje, waar u ook niet beschikt over stroom, maar u kunt er ook voor kiezen om tet overnachten op luxere plek met eigen ‘eigen sanitair‘. Daarnaast vindt u op Witterzomer ook diverse comfortplaatsen.

 
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Wilt u kamperen in Drenthe? Dé camping in Drenthe is Witterzomer. Kom midget-putten, zwemmen of maak een lekkere fietstocht in Drenthe. Boek nu online.
Bekijk de kampeerplaatsen
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Op zoek naar een vakantie op een vakantiepark in Drenthe? Wij hebben een ruim aanbod van verschillende comfortabele accommodaties in het mooiste deel van Drenthe. Boek nu!
Bekijk de accommodaties

Mogelijkheden

Op onze camping zijn er verschillende mogelijkheden om te overnachten, waarbij u altijd gebruik mag maken van de visvijver. Tevens zijn er verschillende prachtige wandel- en fietsroutes uitgezet, waaronder het Boomkroonpad! Op 2,5 km afstand vindt u zelfs een forellen vijver!

Waarom Witterzomer?

  • Gezelligste camping met visvijver
  • Veel voorzieningen
  • Mooie omgeving met o.a. een forellen vijver!
  • Verwarmd zwembad met waterglijbaan
 
Boek deze camping met visvijver

Visvakantie bij Witterzomer