1. 4,5 sterren camping in Drenthe
  2. Kampeerplaatsen en accommodaties
  3. Vismogelijkheden

Camping met visvijver

Visliefhebbers opgelet! Vakantiepark Witterzomer is een camping met visvijver waar u tijdens uw vakantie gerust uw hengel kunt uithangen. De vismogelijkheden zorgen ervoor dat u nooit uitgevist raakt. U vindt bij ons een groot aanbod aan verschillende kampeerplaatsen, zelfs aan onze visvijver, en accommodaties variërend van vakantiehuizen, chalets, hotelkamers, lodges tot groepsaccommodaties. Onze camping met viswater is gelegen nabij de Drentse hoofdstad Assen, waardoor u centraal kunt verblijven. U kunt zelf een kampeerplekje kiezen, zoals een écht puur-natuur kampeerplekje, waar u niet beschikt over stroom, maar u kunt er ook voor kiezen om te overnachten op een luxere plek met privé sanitair. Daarnaast zijn er diverse comfortplaatsen aanwezig. De accommodaties bieden plek aan 2 tot 20 personen. Wanneer verblijft u op onze camping met visvijver in Drenthe?

 
Kamperen
Kamperen
Kamperen
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Wilt u kamperen in Drenthe? Dé camping in Drenthe is Witterzomer. Geniet van een heerlijke visvakantie op onze camping met visvijver!
Vind uw ideale kampeerplaats
Accommodaties
Accommodaties
Accommodaties
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Voor extra comfort en luxe kunt u overnachten in een accommodatie. Met een ruim aanbod aan accommodaties vindt u altijd een geschikte plek.
Vind uw ideale accommodatie

Uw verblijf op Vakantiepark Witterzomer

Onze camping met viswater in Drenthe biedt niet alleen mogelijkheden om te vissen, maar u vindt er ook een zwemvijver met zandstrand, buitenzwembad met spectaculaire glijbaan en diverse speel- en sportvelden. Kinderen vermaken zich in één van de vele speeltuinen, op het springkussen, bij het enthousiaste recreatieteam of op de fietscrossbaan. Bij wat minder goed weer biedt onze gloednieuwe indoor speeltuin de oplossing. Wij bieden ook vermaak voor de hele familie; midget-putt-golfen of bowlen. Wie gaat er als eerste winnen? Sluit uw dag af in Brasserie de Bosuil waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Wel zo fijn na een drukke dag vissen, zwemmen, spelen of sporten op onze camping met viswater.

Faciliteiten

  • Visvijver
  • Speeltuinen
  • Speel- en sportvelden
  • Recreatieteam
  • Zwembad en zwemvijver met zandstrand
  • Horecagelegenheden

Visvakantie bij Witterzomer

De omgeving van Drenthe

In de omgeving van onze natuurcamping in Drenthe zijn er verschillende prachtige wandel- en fietsroutes, waaronder het boomkroonpad! En op 2,5 km vindt u zelfs een forellenvijver. Wilt u de geschiedenis van Drenthe leren kennen? Bezoek dan de hunebedden of Kamp Westerbork. Natuurliefhebbers halen hun hart op in het Nationaal Park Drents-Friese Wold, een van de grootste aaneengesloten bosgebieden van Nederland. Wilt u graag een dagje uit? Bezoek Wildlands Adventure Zoo in Emmen of klim en klauter in het klimbos in Grolloo. Kortom; op en nabij onze camping met viswater in Drenthe kunt u zich onmogelijk vervelen. 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid