Vakantiepark Witterzomer
Camping met visvijver

Camping met visvijver

  • 5-sterren camping in Drenthe
  • Kampeerplaatsen en accommodaties
  • Vismogelijkheden

Visvakantie in Drenthe

Visliefhebbers opgelet! Vakantiepark Witterzomer is een camping met visvijver waar u tijdens uw vakantie gerust uw hengel kunt uithangen. De vismogelijkheden zorgen ervoor dat u nooit uitgevist raakt. U vindt bij ons een groot aanbod aan verschillende kampeerplaatsen, zelfs aan onze visvijver, en accommodaties variërend van vakantiehuizen, chalets, hotelkamers, lodges tot groepsaccommodaties. Onze camping met viswater is gelegen nabij de Drentse hoofdstad Assen, waardoor u centraal kunt verblijven. U kunt zelf een kampeerplekje kiezen, zoals een écht puur-natuur kampeerplekje, waar u niet beschikt over stroom, maar u kunt er ook voor kiezen om te overnachten op een luxere plek met privé sanitair. Daarnaast zijn er diverse comfortplaatsen aanwezig. De accommodaties bieden plek aan 2 tot 20 personen. Wanneer verblijft u op onze camping met visvijver in Drenthe?

Uw verblijf op Vakantiepark Witterzomer

Onze camping met viswater in Drenthe biedt niet alleen mogelijkheden om te vissen, maar u vindt er ook een zwemvijver met zandstrand, buitenzwembad met spectaculaire glijbaan en diverse speel- en sportvelden. Kinderen vermaken zich in één van de vele speeltuinen, op het springkussen, bij het enthousiaste recreatieteam of op de fietscrossbaan. Bij wat minder goed weer biedt onze gloednieuwe indoor speeltuin de oplossing. Wij bieden ook vermaak voor de hele familie; midget-putt-golfen of bowlen. Wie gaat er als eerste winnen? Sluit uw dag af in Brasserie de Bosuil waar u kunt genieten van heerlijke gerechten. Wel zo fijn na een drukke dag vissen, zwemmen, spelen of sporten op onze camping met viswater.

Faciliteiten op onze camping met viswater:

  • Visvijver
  • Speeltuinen
  • Speel- en sportvelden
  • Recreatieteam
  • Zwembad en zwemvijver met zandstrand
  • Horecagelegenheden

Visvakantie bij Witterzomer

De omgeving van Drenthe

In de omgeving van onze natuurcamping in Drenthe zijn er verschillende prachtige wandel- en fietsroutes, waaronder het boomkroonpad! En op 2,5 km vindt u zelfs een forellenvijver. Wilt u de geschiedenis van Drenthe leren kennen? Bezoek dan de hunebedden of Kamp Westerbork. Natuurliefhebbers halen hun hart op in het Nationaal Park Drents-Friese Wold, een van de grootste aaneengesloten bosgebieden van Nederland. Wilt u graag een dagje uit? Bezoek Wildlands Adventure Zoo in Emmen of klim en klauter in het klimbos in Grolloo. Kortom; op en nabij onze camping met viswater in Drenthe kunt u zich onmogelijk vervelen. 

🎣 Welke camping beschikt over een visvijver?

Voor een camping met visvijver bent u bij Witterzomer aan het juiste adres. Tijdens uw vakantie kunt u uw hengel zo uitgooien in onze visvijver aan de camping. Onze camping heeft niet alleen een visvijver maar ook een zwembad en zwemvijver. Beleef een onvergetelijke vakantie bij Witterzomer!

🐠 Waar vind ik een camping met viswater?

Vakantiepark Witterzomer beschikt over viswater. Door de vismogelijkheden in de vijver kunt u eindeloos genieten van het vissen. Ervaar een onbezorgde visvakantie bij onze 5-sterren camping in Drenthe!

🏕️ Op welke camping kan ik verblijven aan een visvijver?

Op Vakantiepark Witterzomer kunt u kamperen aan onze visvijver. U kunt zelf uw kampeerplekje op onze natuurcamping uitkiezen. Kiest u voor een écht puur-natuur plekje zonder stroom of kiest u voor luxe en gaat u voor een kampeerplek met privé sanitair? Op ons vakantiepark beleeft u hoe dan ook veel visplezier!