Natuurrijke camping in Drenthe met zwembad

Naast een prachtige natuurmeer met zandstrand beschikt Witterzomer over een mooi buitenzwembad. Het verwarmde zwembad ligt midden in een mooi bosrijk gebied op onze camping. Kinderen staan bij aankomst direct te trappelen om van de spectaculaire waterglijbaan af te zoeven! De allerkleinste kunnen lekker veilig spetteren in het aparte peuterbad.  Naast het zwembad kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje op het mooie Paviljoen.

“Een van de mooiste campings van Drenthe. Zeker voor gezinnen met jonge kinderen t/m 13 jaar. De camping heeft een mooi zwembad en een prachtige recreatieplas. Zeker een aanrader door de landelijke ligging en de korte fietsafstand naar het centrum van Assen”. – Eduard

Ontmoet de oerbewoners van Witterzomer: Bonk en Bikkeltje

Elk jaar organiseren we weer een leuk, stoer en vooral gezellig animatieprogramma waarin Bonk en Bikkeltje de hoofdrol spelen. We zorgen er altijd voor dat er voor ieder wat wils te doen is! Iedere week staat er een ander thema centraal in de activiteiten. Denk aan thema’s als het wilde westen, Disney, als ik later groot ben… en superhelden.

Tips in de omgeving van onze camping met zwembad in Drenthe

Naast het mooie Assen telt de regio rondom Witterzomer vele mooie fiets- en wandelroutes. Het schitterende natuurgebied de Drentsche Aa leent zich hier bijvoorbeeld perfect voor. De Drentsche Aa is een uitzonderlijk eeuwenoud landschap dat is doorkruist met prachtige slingerende beekjes. Idyllischer kan haast niet!

Voor een leuk uitje met het hele gezin kun je terecht bij Wildlands Adventure Zoo Emmen. Een uniek fenomeen in Europa. Maak  hier een heuse wereldexpeditie in één dag! Klim over trouwbruggen door de jungle, reis met in een safaribusje door de savanne of wandel over een pinguïnstrand  in het poolgebied

Boek deze camping met zwembad
 
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur. Bekijk de mogelijkheden direct.