Vakantiepark Witterzomer
Speeltuinen | Vakantiepark Witterzomer

Speeltuinen

Speeltuinen vol plezier

Wat is nu een Vakantiepark zonder speeltuinen? Helemaal niets aan, toch? Dat vinden we bij Vakantiepark Witterzomer ook. Daarom hebben we naast één hele grote speeltuin ook nog eens op verschillende plaatsen op het Vakantiepark indrukwekkende speeltuinen en intieme speeltuintjes aangelegd. Geschikt voor groot en klein en voor drieste avonturiers en behoedzame klauteraars. En ook bij onze speeltuinen geldt: veiligheid staat voorop.

Spelen met alle vriendjes en vriendinnetjes

In de speeltuinen kunnen kinderen op Vakantiepark Witterzomer lekker lang in de buitenlucht spelen met alle campingvriendjes en -vriendinnetjes. Omdat er op Witterzomer veel speeltuinen en zandbakken zijn, kunnen kinderen altijd wel een fijne plek vinden om te spelen.

Uitzicht op je spelend kroost

Op verschillende velden en plaatsen op het Vakantiepark staan speeltoestellen voor kinderen van ongeveer 1 tot 12 jaar. Dit varieert van glijbanen tot schommels en van wipkippen tot klimtoestellen. Ook zijn er verspreid over het park zandbakken aangelegd.

Tip: Je kunt bij je boeking bij Vakantiepark Witterzomer aangeven graag zicht te willen hebben op uw spelende kroost of zelf een plekje op de plattegrond boeken. Erg handig, deze kindvriendelijke vakantiehuizen of kampeerplaatsen, want als de kinderen onder toeziend oog hun gang kunnen gaan, heb je pas echt vakantie! En voor de grotere durfals  is er genoeg uitdaging te vinden op de wat grotere speelvelden.

 
 
Speeltuin | Vakantiepark Witterzomer
 
Speeltuin | Vakantiepark Witterzomer
 
Speeltuin | Vakantiepark Witterzomer

Overige faciliteiten Witterzomer

Bekijk vergelijkbare faciliteiten