Vakantiepark Witterzomer
Fietsvakantie Drenthe

Fietsvakantie Drenthe | Vakantiepark Witterzomer

Fietsvakantie Drenthe

Fietsvakantie in Drenthe is de kreet die bij iedereen bekend is. Fietsvakantie & Drenthe zijn woorden die bij elkaar horen, vanaf vakantiepark Witterzomer kun je een heerlijke fietsvakantie Drenthe vieren. Door de centrale ligging in het hart van Drenthe, kun je vanaf Witterzomer fietsen in Drenthe over de prachtig aangelegde fietspaden.

Accommodaties voor fietsvakantie in Drenthe

Op Vakantiepark Witterzomer heb je deze keuze uit een Chalets voor 4, 6 of 8 personen. Vakantiepark Witterzomer ligt in het hart van onze mooie provincie Drenthe, vlakbij de gezellige winkelstad Assen.

Er zijn natuurlijk ook diverse andere accommodaties waar je uit kunt kiezen wanneer je komt overnachten op vakantiepark Witterzomer. Denk aan bijvoorbeeld Lodges of Camphomes.

 
 

Accommodaties

Op zoek naar een vakantie in Drenthe? Wij hebben een ruim aanbod van verschillende comfortabele accommodaties in het mooiste deel van Drenthe. Boek nu!

Kamperen

Wil je kamperen in Drenthe? Dé camping in Drenthe is Witterzomer. Kom midget-putten, zwemmen of maak een lekkere fietstocht in Drenthe. Boek nu online.

Kamperen Fietsvakantie Drenthe

Wil kamperen tijdens jouw fietsvakantie in Drenthe? Wij hebben verscheidene kampeerplaatsen, waarbij je kunt kiezen uit een standaardplaatsje of juist een luxe kampeerplek waarbij je eigen sanitair krijgt. Camping Witterzomer is gelegen in Drenthe, op een steenworp afstand van de hoofdstad Assen. Daarnaast heeft het aansluiting op het grootste fietspadennet van het land! Door de prachtige, natuurrijke omgeving kun je hier ook nog eens heerlijk met de familie wandelen.

Fietsvakantie in Drenthe

  • Diverse knooppuntroutes vanaf de camping
  • Fietsvakantie Drenthe op 2 kilometer van Assen
  • Leuke fietsvierdaagse in Assen (op slechts 2,5 kilometer van de camping)
  • Fietsvakantie Drenthe middenin de prachtige natuur

Eenvoudig en snel jouw fietsvakantie Drenthe boeken? Dat kan! Bekijk onze accommodatie en kampeerplaatsen of boek direct online!

 
 

Omgeving

Wil je vakantie vieren in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur.
 

Fietsvakantie in Drenthe