Vakantiepark Witterzomer
Huisdieren op vakantiepark

Huisdieren op vakantiepark

Huisdieren op ons Vakantiepark

Huisdieren, zowel honden als katten, zijn toegestaan op ons Vakantiepark, wel dienen zij altijd aangelijnd te zijn. Per kampeerplaats mogen er maximaal 2 huisdieren (tegen betaling) verblijven, in enkele Type C Vakantiehuizen zijn ook huisdieren (max. 2 en tegen betaling) toegestaan. Jouw hond of kat dient altijd van te voren aangemeld te zijn.

Kamperen met uw huisdier

Op onze plattegrond vindt je de gedeelten op ons vakantiepark in Drenthe waar huisdieren zijn toegestaan. Op de lichtgroene gedeelten zijn huisdieren aangelijnd toegestaan. Op de donkergroene gedeelten van de plattegrond mag men niet met een huisdier komen.

De kampeervelden waar huisdieren wél zijn toegestaan: Witteres / Berkenweide / Boersveld / Tippie / Jagtweide. Er geldt een toeslag van € 4 per huisdier per nacht, met een maximum van 2 huisdieren per plek.
De kampeervelden waar géén huisdieren toegestaan zijn: Visvijver / Eeftingsveld / Strandweide / Kooisveld / Kiekewiet / Schapenveld / Bosrand / De Luwte / Vossenhoek / ’t Veentje / ’t Roege Stuk. In het bos, bij het natuurven en de heide zijn ook géén huisdieren toegestaan.

Accommodaties

In enkele van onze Type C Vakantiehuizen zijn honden en katten welkom. Er geldt een toeslag van € 4 per huisdier per nacht, met een maximum van 2 huisdieren per accommodatie. Tevens is er een supplement op de eindschoonmaak à € 12,50 per huisdier.

In de volgende accommodatie-nummers ben je welkom met jouw huisdier:
4-persoons Vakantiehuis: Nr 51 en 52
6-persoons Vakantiehuis: Nr 56, 57, 70, 73 en 74
8-persoons Vakantiehuis: Nr 49, 50, 71 en 75