Vakantiepark Witterzomer
Zomervakantie in Drenthe

Zomer met vitamine D(renthe)!

  • Ruim opgezet vakantiepark
  • Kamperen en accommodaties
  • Zwemvijver met zandstrand

Verwarm je aan de stralen van de zon

Eindelijk het is zover, de tijd om weer naar de zomervakantie te kijken! En je hoeft echt niet ver van huis te gaan om een heerlijke vakantie te beleven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zomervakantie in Drenthe? De eeuwenoude bossen, vriendelijke mensen en de gezellige dorpen maken het een gewilde vakantiebestemming. Vakantiepark Witterzomer heeft een groot aanbod in verschillende accommodaties en kampeerplaatsen. Met een prachtige natuurrijke ligging en uitstekende parkfaciliteiten is Witterzomer dé ideale vakantiebestemming voor jouw zomervakantie! Haal je dosis vitamine D(renthe) deze zomer op één van onze ruime kampeerplaatsen of kies voor een comfortabele vakantiewoning, lodge, safaritent of zelfs hotelkamer.

Vind hier jouw zomerse vakantieplek⤵︎

Volop vertier en vermaak in Drenthe

Lange zomerse avonden, heerlijke temperaturen en iedereen heeft het naar de zin. Tijdens de zomervakantie bij Vakantiepark Witterzomer is er van alles te beleven. Onze animatietoppers organiseren de leukste activiteiten voor jong én oud. Van minidisco tot knutselfestijn en van live muziek avonden tot een heus pleinfeest, niets is te gek! Daarnaast hebben we veel openlucht speeltuinen en een super cool speelstrand! Verken ook zeker eens de Drentse omgeving, die misschien wel op haar mooist is tijdens het zomerseizoen. Bij ons huur je gemakkelijk een fiets om eropuit te trekken. Kom je deze zomer ook langs op de gezelligste camping van Drenthe

Bekijk onze gave faciliteiten:

Wie vraagt weet meer:

Bieden jullie ook kampeerplaatsen met privé sanitair aan?

Wanneer je graag kampeert, maar ook het gemak van een eigen badkamer wilt, zijn onze kampeerplaatsen met privé sanitair de ideale optie voor jouw kampeervakantie. Zeker wanneer je met kleine kinderen op pad gaat is het ideaal om direct bij je kampeermiddel een badkamer te hebben. 

Mag ik mijn huisdier meenemen op jullie vakantiepark?

Het is natuurlijk écht vakantie wanneer ieder lid van het gezin mee kan. En daar hoort je trouwe viervoeter ook bij! Op ons vakantiepark beschikken we over verschillende huisdiervriendelijke kampeerplaatsen én accommodaties.