Vakantiepark Witterzomer
Herfstvakantie Vakantiepark Witterzomer

Herfstvakantie in Drenthe

  • Kampeerplaatsen en accommodaties
  • Schitterende natuurrijke omgeving
  • Vakantiepark met indoor speelparadijs

Geniet van de herfst in Drenthe

Wil je er graag even tussenuit en ben je op zoek naar een vakantie in Nederland? Een weekend of weekje weg in de herfstvakantie vormt een ideaal moment. De natuur in Drenthe en op Vakantiepark Witterzomer zijn gehuld in prachtige herfstkleuren, bewonder dit tijdens een wandeling of fietstocht! Tip: neem ook zeker jouw fotocamera mee en schiet prachtige plaatjes. Wil je een huisje huren in de herfstvakantie? Wij beschikken over vakantiehuisjes in Drenthe voor 2 tot 8 personen en kom je met meer, dan is een familiehuis tot 20 personen zeer geschikt. Of misschien zat je er wel aan te denken om te kamperen in de herfstvakantie? Wat jouw wensen ook zijn, een verblijf op ons vakantiepark in de herfstvakantie zal zeker slagen.

Weekje of weekend weg in de herfstvakantie

Wanneer je kiest voor een huisje huren in de herfstvakantie of een kampeervakantie bij Vakantiepark Witterzomer kun je uiteraard gebruik maken van de uitstekende faciliteiten op onze familiecamping in Drenthe. Op onze camping zijn in de herfstvakantie zowel binnen als buiten verschillende activiteiten mogelijk. Zoek een rustig plekje rondom de visvijver of leef je uit op één van de sportvelden. De kinderen zullen zich opperbest vermaken in de binnen- of buitenspeeltuin, bij het enthousiaste animatieteam of op de fietscrossbaan. Ook een avondje bowlen met het hele gezin mag natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw herfstvakantie op Vakantiepark Witterzomer. Weer of geen weer, dankzij al onze faciliteiten hoef je zich geen moment te vervelen op ons vakantiepark tijdens jouw weekje of weekend weg in de herfstvakantie.

Tot 30% korting tijdens de herfstvakantie

De Drentse omgeving in herfstkleuren

Onze camping ligt vlak bij de gezellige provinciehoofdstad Assen en sluit direct aan op het grootste fietspadennet van Nederland. Vanaf onze camping zijn ook verschillende wandelingen te maken. Een wandeling of fietstocht door de rood-oranje gekleurde omgeving is dan ook een échte aanrader. Voor waterpet kun je terecht in het subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever en ook een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen is leuk voor jong en oud. Een weekje weg in de herfstvakantie in Drenthe is uiteraard niet compleet zonder dat je een van de vele hunebedden heeft bezocht. Welke verhalen gaan er schuil achter deze eeuwenoude zwerfkeien? Ontdek het tijdens de herfstvakantie bij Vakantiepark Witterzomer!

Een kindvriendelijk vakantiepark met vele mogelijkheden om je te vermaken. Vanuit het vakantiepark zijn er vele mogelijkheden om een dagje uit te gaan. - Van der Laan, 8.0