• Kampeerplaatsen en accommodaties
  • Schitterende natuurrijke omgeving
  • Vakantiepark met indoor speelparadijs

Herfstvakantie in Drenthe

Wilt u er graag even tussenuit en bent u op zoek naar een vakantie in Nederland? Een weekend of weekje weg in de herfstvakantie vormt een ideaal moment. De natuur in Drenthe en op Vakantiepark Witterzomer zijn gehuld in prachtige herfstkleuren, bewonder dit tijdens een wandeling of fietstocht! Tip: neem ook zeker uw fotocamera mee en schiet prachtige plaatjes. Wilt u een huisje huren in de herfstvakantie? Wij beschikken over vakantiehuisjes in Drenthe voor 2 tot 8 personen en komt u met meer, dan is een familiehuis tot 20 personen zeer geschikt. Of misschien zat u er wel aan te denken om te kamperen in de herfstvakantie? Wat uw wensen ook zijn, een verblijf op ons vakantiepark in de herfstvakantie zal zeker slagen.

Bekijk de prijzen

Vind uw verblijf in de herfstvakantie met 20% korting

 

Weekje of weekend weg in de herfstvakantie

Wanneer u kiest voor een huisje huren in de herfstvakantie of een kampeervakantie bij Vakantiepark Witterzomer kunt u uiteraard gebruik maken van de uitstekende faciliteiten op onze familiecamping in Drenthe. Op onze camping zijn in de herfstvakantie zowel binnen als buiten verschillende activiteiten mogelijk. Zoek een rustig plekje rondom de visvijver of leef u uit op één van de sportvelden. De kinderen zullen zich opperbest vermaken in de binnen- of buitenspeeltuin, bij het enthousiaste animatieteam of op de fietscrossbaan. Ook een avondje bowlen met het hele gezin mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw herfstvakantie op Vakantiepark Witterzomer. Weer of geen weer, dankzij al onze faciliteiten hoeft u zich geen moment te vervelen op ons vakantiepark tijdens uw weekje of weekend weg in de herfstvakantie.

 

De Drentse omgeving in herfstkleuren

Onze camping ligt vlak bij de gezellige provinciehoofdstad Assen en sluit direct aan op het grootste fietspadennet van Nederland. Vanaf onze camping zijn ook verschillende wandelingen te maken. Een wandeling of fietstocht door de rood-oranje gekleurde omgeving is dan ook een échte aanrader. Voor waterpet kunt u terecht in het subtropisch zwemparadijs De Bonte Wever en ook een bezoek aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen is leuk voor jong en oud. Een weekje weg in de herfstvakantie in Drenthe is uiteraard niet compleet zonder dat u een van de vele hunebedden heeft bezocht. Welke verhalen gaan er schuil achter deze eeuwenoude zwerfkeien? Ontdek het tijdens de herfstvakantie bij Vakantiepark Witterzomer!

Een kindvriendelijk vakantiepark met vele mogelijkheden om je te vermaken. Vanuit het vakantiepark zijn er vele mogelijkheden om een dagje uit te gaan. - Van der Laan, 8.0

Boek deze camping in de herfstvakantie