Vakantiepark Witterzomer
Kerstvakantie Drenthe

Kerstvakantie in Drenthe

 • Schuif aan voor het kerstontbijt- of diner
 • Ravotten bij binnenspeeltuin Skik
 • Profiteer nu van 30% korting

De mooiste tijd van het jaar viert u met elkaar

Gezelligheid, quality time met uw dierbaren en een andere omgeving, welkom bij Vakantiepark Witterzomer. Bekijk de mogelijkheden voor het huren van een vakantiehuis tijdens de kerstvakantie en vier dit jaar de kerst in Drenthe. Van hotelkamers, lodges en chalets tot familiehuizen, op ons vakantiepark in Assen kunt u genieten van de kerstvakantie met z’n tweetjes, uw gezin of gezellig met de hele familie. Bereid een uitgebreide kerstmaaltijd in uw vakantiehuisje, kijk een kerstfilm of speel gezelschapsspelletjes. Dit wordt zeker een onvergetelijke kerstvakantie.

Ho ho ho! Vind hier jouw ideale vakantiewoning 🎄

Kling klokje klingelingeling...

Kerst is de periode van samenzijn, bezinnen en terugkijken, maar ook van plezier maken en genieten. Daarvoor bent u bij Vakantiepark Witterzomer op de juiste plek. De binnenspeeltuin Skik en de bowlingbaan zijn favoriet tijdens de kerstdagen. Daarnaast bieden we een uitgebreid programma met leuke activiteiten tijdens de kerstvakantie. Deze periode wordt vaak in één adem genoemd met eten, drinken en de tijd nemen voor elkaar. En laten wij daar nu net dé ingrediënten voor in huis hebben.

  Heerlijk de dag beginnen

  Geniet op beide kerstdagen van een uitgebreid kerstontbijt. Stelt u zich eens voor, heerlijke jus d'oranje, vers afgebakken broodjes en culinaire verrassingen en dat wordt allemaal door ons geregeld.

  De dag in stijl afsluiten

  Op kerstavond en beide kerstdagen nodigen wij u van harte uit voor een heerlijke avond met geweldige gerechten. Eindelijk een kerst zonder uren in de keuken te staan, kan het nog mooier worden?

  Neem de tijd

  Ontspannen doet u wanneer u de tijd heeft! Dankzij onze uitgebreide openingstijden hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Geopend van 08.00-22.00 uur, de keuken sluit uiterlijk om 21.00 uur.

Comfortabel verblijven, de keuze is reuze

Breng de kerstvakantie door in de warmte van uw eigen vakantiehuisje. Gezellig samen op de bank voor de televisie om wéér die ene kerstfilm te kijken? Waarom ook niet, u heeft de tijd! Op een andere plek komt u even helemaal tot rust en heeft u echt even ‘quality-time’ met elkaar. Wie weet zorgt Koning Winter voor een prachtig dikke sneeuwlaag en is het idyllische plaatje compleet. Onze vakantiewoningen zijn geschikt van 2 tot 20 personen en beschikken over diverse comfortabele gemakken zoals een vaatwasser, sunshower of ligbad. Wilt u een huisje huren in de kerstvakantie samen met (kleine) kinderen? Kies dan een kindvriendelijke bungalow als uw vakantiehuis in Drenthe!

Nieuwsgierig wat er in de omgeving te doen is⤵