1. Comfortabele vakantiehuizen
  2. Indoor speeltuin Skik
  3. Winterse wandelingen

Vier de kerst in Drenthe

Kunt u ook niet meer wachten tot het kerst is? En wilt u graag genieten van een gezellige sfeer en tijd met uw familie doorbrengen? Bekijk de mogelijkheden voor het huren van een vakantiehuis met kerst bij Vakantiepark Witterzomer en vier dit jaar de kerst in Drenthe. Ons uitgebreide aanbod vakantiehuizen zal u verheugen, wij hebben voor ieder gezelschap geschikte vakantiehuizen. Van hotelkamers, lodges en chalets tot familiehuizen, op ons vakantiepark in Assen kunt u kerst in Drenthe vieren met z’n tweetjes, uw gezin of gezellig met de hele familie. Bereid een uitgebreide kerstmaaltijd in uw vakantiehuisje, kijk een kerstfilm of speel gezelschapsspelletjes, in uw vakantiehuis met kerst is het behaaglijk warm. Of kom naar ons indoor speelparadijs met bowlingbanen. Beleef de gezelligste tijd van het jaar bij Vakantiepark Witterzomer. 

Bekijk onze accommodaties
 

Boek uw kerstvakantie in Drenthe

Vakantiehuis met kerst

Wat is er nu fijner dan er even tussenuit gaan in deze drukke periode van het jaar en te kiezen voor een huisje huren in de kerstvakantie? Op een andere plek komt u even helemaal tot rust en heeft u echt even ‘quality-time’ met elkaar. Wie weet zorgt Koning Winter voor een prachtig dikke sneeuwlaag en is het idyllische plaatje compleet. Bij Vakantiepark Witterzomer bieden wij plaats aan 2 tot 20 personen in een vakantiehuis met kerst en heeft u de beschikking over diverse comfortabele gemakken zoals een vaatwasser, Sunshower of ligbad. Wilt u een huisje huren in de kerstvakantie samen met (kleine) kinderen? Kies dan een kindvriendelijke bungalow als uw vakantiehuis in Drenthe! Wanneer u een vakantiehuis in de kerstvakantie zoekt wilt u natuurlijk dat uw hele gezin compleet is en uw hond ook mee mag voor de kerst in Drenthe. Ook dat is mogelijk! Wij beschikken over een aantal huisdiervriendelijke vakantiehuizen.

Gaat er voor u niets boven kamperen en wilt u het liefst het hele jaar rond genieten van een kampeervakantie? Op onze wintercamping in Drenthe is kamperen met kerst óók mogelijk!

 
 
Bekijk het recreatieprogramma tijdens de kerstvakantie

Beleef de kerstvakantie in Drenthe!

Hoewel uw vakantiehuis met kerst veel comfort en luxe biedt, komt u natuurlijk ook naar Vakantiepark Witterzomer voor de uitstekende faciliteiten waar u tijdens de kerst in Drenthe veel plezier aan beleeft. De binnenspeeltuin Skik en de bowlingbaan zijn favoriet tijdens de kerstdagen, bekijk de openingstijden. Naast veel speelplezier kunt u hier terecht voor een versnapering maar ook dineren is mogelijk! Uiteraard vinden de kinderen het ook erg leuk om te spelen op de sportvelden en in de buitenspeeltuin. En als het landschap bedekt is met sneeuw zullen er vele vrolijke sneeuwpoppen staan. Tijdens de kerstvakantie is de receptie dagelijks geopend en kunt u hiere elke dag verse broodjes bestellen. Dat is pas een ontspannen kerstvakantie!

U kunt ook vele winterse activiteiten in de omgeving ondernemen. Bekijk hoe de waterbok, de zebra en het stokstaartje de kerst in Drenthe vieren bij Wildlands Adventure Zoo. Zouden zij ook een speciaal kerstdiner krijgen? Of bind de ijzers onder en ga schaatsen op natuurijs of een kunstijsbaan in de buurt. Of wandel mee tijdens de Herderstocht over het Balloërveld welke verlicht is met vele lampjes. Een mooie gelegenheid om het kerstverhaal te horen, te zien en te beleven. Geniet van een kerstvakantie in Drenthe bij Vakantiepark Witterzomer!

 
Boek uw kerstvakantie in Drenthe