Vakantiepark Witterzomer

Pinksteren

Pinksteren in Drenthe

Op zoek naar de gezelligste camping Pinksteren in Drenthe? Vakantiepark Witterzomer is gelegen in een bosrijke omgeving nabij Assen en heeft alles wat je van een camping mag verwachten. Vakantiepark Witterzomer ligt centraal in Drenthe waardoor je vanaf het park van alles kunt ondernemen. Tijdens het extra lange Pinksterweekend zal het Recreatieteam er alles aan doen de kinderen te vermaken terwijl jij heerlijk bijkomt met een boek of een spelletje. Heerlijk zwemmen in het openlucht bad, roetsjen van de waterglijbaan of spelen in het zand met vriendjes en vriendinnetjes!

Vind hier jouw ideale verblijf en boek nu met korting ⤵︎

Ruime kampeerplaatsen

Op ons vakantiepark heeft u een ruim aanbod in kampeerplaatsen. Zo kunt u de standaard kampeerplek boeken, waarbij u van alle gemakken voorzien bent die u nodig heeft. U kunt ook een luxe kampeerplek met privé sanitair boeken, waarbij u nét even wat extra faciliteiten heeft voor uw vakantie tijdens Pinksteren in drenthe. Tijdens Pinksteren kunt u ook met een groep komen kamperen, hiervoor zijn verschillende veldjes beschikbaar, deze kunt u bij ons boeken via de telefoon, liever nog nodigen we u uit om zelf een plekje uit te komen zoeken.

Accommodaties

Er zijn ook andere mogelijkheden om te pinksteren in Drenthe op ons vakantiepark. U kunt bijvoorbeeld een vakantiehuis, een chalet of een trekkershut huren. Wanneer u van plan bent om met een grote groep te komen overnachten zijn de groepsaccommodaties een echte aanrader, hier kunnen maar liefst 20 personen overnachten.

Vakantiepark Witterzomer