Vakantiepark Witterzomer

Het is lente!

Het is lente! 

Het is weer tijd voor onze blog. Lees je mee met de avonturen van de afgelopen tijd?

Welkom lente!

Na een wisselvallige winter lijkt het nu dan toch lente te worden! De komende dagen wordt het volop genieten. De narcissen schieten uit de grond en ook de krokussen laten zich voorzichtig zien. Op het park zijn ze druk met onderhoud. Het snoeien van de bomen en struiken is een dankbare taak. Want met de lente voor de deur heeft het groen straks weer volop de ruimte om te bloeien. Wij kunnen niet wachten.  Wil je ook genieten van de beginnende lente? Dan ben je natuurlijk altijd welkom om een heerlijke wandeling op het park te maken. Langs het Natuurven of alle verschillende velden. Je kunt direct je plek voor de zomer uitzoeken. :-)

Toiletgebouw

De indeling op toiletgebouw Boersveld/Berkenweide wordt steeds duidelijker. Wat een ruimte! Wist je dat er ook een minder valide gelegenheid komt?  

Onze speeltuin en bowling! 

De aandacht ligt nu volledig op de binnenkant. Hier worden iedere dag stappen gemaakt. De oude toiletgroep op de receptie zal plaats maken voor een nieuwe moderne toiletgroep. Het sloopwerk hiervoor is reeds gedaan en met de opbouw is men al gestart. 

Speeltoestellen

In de voorjaarsvakantie wordt er ook gestart met het plaatsen van de speeltoestellen. Nog niet bekend is of ze gaan beginnen met het plaatsen van het 4 meter hoge speelnet, de 7 meter hoge speeltoren of de rotspartij om heerlijk te klimmen en klauteren. We houden u op de hoogte! 

Tot zover voor deze blog! Groetjes van Witterzomer en tot de volgende blog!

 
Snoeien Vakantiepark Witterzomer
Snoeien Vakantiepark Witterzomer
Bouw indoor speeltuin Vakantiepark Assen
Bouw indoor speeltuin Vakantiepark Assen