Vakantiepark Witterzomer

De mooiste tijd van het jaar!

De mooiste tijd van het jaar!

Het is weer tijd voor onze blog. Lees je mee met de avonturen van de afgelopen tijd..?

4,5 ster van de ANWB

De feestdagen zijn voor ons extra feestelijk, want de ANWB heeft ons ook dit jaar beloont met maar liefst 4,5 sterren. In het nieuwe jaar behoren wij dus ook weer tot de betere campings van Europa! Wij zijn hier ontzettend blij mee want het betekent dat jullie hier van de vakantie genieten. En laat dat nou net datgene zijn waar wij zo graag heel goed in willen zijn!

Indoor speeltuin en bowling

Met de komst van de nieuwe speeltuin maken we weer een stap in de ontwikkeling van het park. In deze blog weer een update van de bouw. Deze week zal het hele gebouw ‘wind- en waterdicht’ worden gemaakt. Het gehele dak zit er inmiddels ook op en het is nu ook duidelijk hoe groot en hoog de speelhal gaat worden. En dit is héél groot!

Wij hebben al eerder gemeld dat wij de bouw van de speeltuin erg snel vinden gaan. We liggen nog altijd op schema.  De snelheid wordt nog extra benadrukt door het aantal timmerlieden dat aanwezig is op de bouw. Hoe kan men met dit kleine aantal zo snel bouwen? Maar het is nu duidelijk. Het is er niet 1, maar het zijn er 2! Richard en Alexander zorgen er met een heel team voor dat wij straks heerlijk kunnen spelen en bowlen!

Wist je dat we ook een hele leuke wedstrijd hebben gekoppeld aan de speeltuin en bowling? Bedenk de naam en win! 

Tot zover voor deze blog! Groetjes van Witterzomer en tot de volgende blog!

 
De mooiste tijd van het jaar!