Vakantiepark Witterzomer
180!

180!

180!

Het is weer tijd voor onze blog. Lees je mee met de avonturen van deze week..?

Welkom darters!

Onze gasten bestaan dit weekend met name uit darters! 180 is een vaak gehoord getal dit weekend. Ze komen als deelnemer of supporter voor het Dutch Open Darts toernooi. Deze wedstrijd wordt dit weekend opnieuw gehouden in de Bonte Wever te Assen. De 40e editie is ook live te volgen! Via het YouTube-kanaal van de NDB zie je de beste wedstrijden van de tribunebaan live op je beeldscherm!

Voor de livestream, check: https://www.youtube.com/user/NederlandseDartsBond
Voor de resultaten van de Dutch Open, check: https://dutchopendarts.nl/

Onze Brasserie is tijdelijk omgetoverd tot oefenruimte. Alle Witterzomer gasten kunnen hier dit weekend oefenen om tijdens het toernooi te vlammen! 

Toiletgebouw

Metselen, metselen en nog eens metselen.. Maar met resultaat. De contouren van de indeling van het toiletgebouw bij de velden Berkenweide en Boersveld zijn zichtbaar. Deze zal ruimtelijker zijn waardoor het lijkt alsof het gebouw zelf ook is vergroot. Wij zijn nu al benieuwd naar het eindresultaat. 

Onze speeltuin en bowling! 

De bouw verloopt nog altijd op schema. Men is gestart met metselen en ook binnen wordt voortgang geboekt. Wist je trouwens dat onze bowlingbaan uit Brazilië komt?  Hier zijn ze gespecialiseerd in.... carnaval.... Maar dus ook in bowlingbanen! 

Speeltoestellen

Vanaf week 9, dit is rond 25 februari, gaan ze starten met het plaatsen van de speeltoestellen. Weer een stap dichterbij het doel: eindeloos spelen. 

Recreatieprogramma

Ook dit jaar is collega  Ilona weer druk met het samenstellen van het recreatieprogramma voor dit jaar. Heel binnenkort zal er meer informatie zijn. Al wel bekend is, dat er ook dit jaar weer pleinfeesten komen! Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie. 

Tot zover voor deze blog! Groetjes van Witterzomer en tot de volgende blog!

Indoor speeltuin Assen Drenthe
Darten vakantiepark Witterzomer