Vakantiepark Witterzomer
Op naar het seizoen!

Op naar het seizoen!

Het is weer tijd voor onze blog. Lees je mee met de avonturen op ons park?

Een Masterclass voor onze receptionistes! 

Op 12 maart jl. waren een aantal van onze receptionistes aanwezig bij de Masterclass in Enschede. Tijdens deze dag  zijn ze op hoogte gebracht van alle nieuwe functionaliteiten van ons nieuwe reserveringssysteem en hiermee kunnen ze nóg efficiënter met het systeem werken. Bovendien zijn  alle nieuwe functionaliteiten getoond. Onze receptionistes zijn hiermee helemaal klaar voor het nieuwe seizoen! 

Recreatieprogramma

De oplettende lezer heeft het waarschijnlijk wel op de Facebook pagina van Witterzomer voorbij zien komen. De hints voor de thema's  van het recreatieprogramma aankomend seizoen. Sinds 2 weken plaatsen we iedere week een hint op Facebook. Raad je ook mee? In totaal plaatsen we 11 hints, iedere vrijdag kun je 1 of 2 hints verwachten en de maandag erop het antwoord. 

Vijver

Als je onze gasten vraagt waar de vijver op Vakantiepark Witterzomer is, dan krijgen wij steevast altijd dezelfde reactie: 'dit is de Visvijver op het veld vlakbij de zwemplas.' Dat is zeker waar maar wist je dat er ook een vijver bij de ingang van het park is? Deze is sinds kort weer goed zichtbaar. Een organisatie van creatieve groendenkers heeft het hele park onder handen genomen. Ze hebben het hele park gesnoeid en dus ook de vijver weer goed zichtbaar gemaakt. Het is nu nog een klein beetje kaal rondom het water maar dit zal met de start van de lente snel veranderen. 

Plein

Nu de bouw van de speeltuin zijn einde nadert mag ook de omgeving worden aangepakt. De oude ingang is vorig jaar al omgezet. Dit was de eerste stap naar een autovrij plein waar kinderen veilig en naar hartenlust kunnen spelen terwijl de ouders op het terras van de Brasserie van een lekkere kop koffie genieten. Nu is ook de weg weg.. De volgende stap in het proces naar de afronding. 

Tot zover de belevenissen! Houd onze blog in de gaten voor al het nieuws. 

Receptie vakantiepark Witterzomer
 
 
Receptie vakantiepark Witterzomer
 
Plein indoor speeltuin Assen
Vijver vakantiepark Assen