Vakantiepark Witterzomer
Vakantiepark Witterzomer | Middenin eeuwenoude natuur
Vakantiepark Witterzomer | Glamping
Vakantiepark Witterzomer | Met indoorspeeltuin en bowling
Vakantiepark Witterzomer | Centraal in Drenthe
Vakantiepark Witterzomer | Kindercamping Drenthe
Vakantiepark Witterzomer |Vakantiehuizen Drenthe
Vakantiepark Witterzomer | Kindercamping Drenthe

Wij vieren 2019!

Wij vieren 2019! 

2019 is een feit! Een nieuw jaar, wat gaat het ons brengen? Krijgen we weer een warme zomer? Of misschien wel een vroege lente, zelfs een koude winter kan nog. Voor nu gaan we voor de koude winter. Gaat het lukken om te schaatsen op onze recreatievijver?

De belevenissen van deze week

Deze week hebben wij met alle collega's ook het nieuwe jaar gevierd. Een gezellige Nieuwjaarsborrel stond op het programma. Met een rondleiding in de indoor speeltuin en bowling, een gezellige bingo en een heerlijk buffet. Het was een gezellige avond en wij zijn helemaal klaar voor 2019!

Onze speeltuin en bowling!

In de Kerstvakantie stond de bouw even stil, ook de bouwvakkers genoten van een welverdiende pauze. Nu hebben ze de werkzaamheden weer volop opgepakt. Het gebouw is wind- en waterdicht,  nu is het dus tijd voor de binnenkant (indoor). De indeling van de hal wordt duidelijker. De plek van de speeltuin is al goed zichtbaar maar ook de plek waar je heerlijk van een kopje koffie kunt genieten terwijl de kinderen naar hartelust spelen. Wij kunnen bijna niet wachten! 

Renovatie toiletgebouw

Naast de bouw van de speeltuin en bowling zijn wij ook met renovatie werkzaamheden bezig. Het toiletgebouw Berkenweide krijgt een volledige metamorfose. Het hele gebouw is van binnen gesloopt en de opbouw van de nieuwe indeling is nu begonnen. De metselaars zijn bezig met het metselen van de nieuwe muren. Een hele nieuwe indeling zorgt voor meer ruimte en ook voor de minder validen zal er een plek worden gemaakt.