Vakantiepark Witterzomer
Kijkdag 11 november: uw tweede huis in Drenthe

Kijkdag 11 november: uw tweede huis in Drenthe

Kijkdag 11 november: uw tweede huis in Drenthe

Het vakantiegevoel altijd vasthouden?

Wat dacht u van een tweede huis in Drenthe? Heerlijk genieten van uw “eigen” plekje en chalet op ons prachtige vakantiepark. Er zijn nog diverse kavels beschikbaar op de verschillende velden. Alle jaarplaatsen zijn voorzien van aansluiting op aardgas, CAI en er zijn mogelijkheden tot het gebruik van WIFI.

Bij ons vindt u prachtige chalets op ruime kavels.  “Chaletpark Wittergoorn” kenmerkt zich door een speelse opzet in een natuurrijke omgeving. Op het park zijn vele faciliteiten op het gebied van sport en spel, eten (restaurant en catering) en een supermarkt. Het centrum van Assen ligt op fietsafstand en natuurlijk heeft de provincie Drenthe heel veel te bieden op cultuurhistorisch- en uitgaansgebied.

Ons park is 365 dagen per jaar geopend en bent u welkom.

Op  zondag 11 november kunt u van 10.00 tot 16.00 uur een kijkje komen nemen op onze speciale verkoopdag. Volg een route langs alle te koop staande chalets en bekijk ons mooie park en de chalets. Een fiets en de koffie staat klaar!

Voor een totaal overzicht van alle te koop staande chalets/stacaravans kijkt u hier.

Alle vormen van tijdelijke / permanente bewoning zijn niet toegestaan. Uiteraard mag u uw chalet wel te huur aanbieden voor toeristisch gebruik. Verhuur, schoonmaak etc wordt hierbij door uzelf verzorgd. Verhuur via derden is niet toegestaan.