Vakantiepark Witterzomer

Witterzomer is ANWB Top Camping in 2021!!

Witterzomer is ANWB Top Camping in 2021!! 

Hoera!!! Voor 2021 zijn we door de ANWB betiteld als Top Camping! ANWB Top camping is het predicaat voor campings die de maximale score van 5 sterren halen bij de ANWB campinginspectie. Deze campings behoren tot de beste campings van Europa en blinken uit in kwaliteit. In het jaar 2020 zijn over geheel Europa 187 campings uitgeroepen tot Top Camping. Nederland is al jaren koploper in Europa, met 55 campings in deze lijst. 

Toiletgebouw Vossenhoek
Vissen bij de visvijver

Hoe kom je aan 5 sterren?

Tijdens de controle, welk plaatsvond op 27 juli j.l., hebben de inspecteurs een hele dag doorgebracht bij ons. Aan de hand van hun checklist voor beoordeling bekijken ze het hele park en geven daarbij punten op 5 hoofdonderdelen: sanitair, terrein, eten en drinken, recreatie en zwemmen. Hoe meer voorzieningen, hoe meer punten. Daarnaast wordt er natuurlijk gekeken naar de staat en kwaliteit van de voorzieningen. Aangezien de inspecteurs in één dag natuurlijk niet de gehele Witterzomer-ervaring kunnen beleven hebben ze ook gasten aangesproken en naar hun ervaringen gevraagd.  

Al jaren zaten we op 4,5 ster en ieder jaar investeren we enorm in ons park. We zijn daarom ook ontzettend blij dat we ons eíndelijk in dit vooraanstaande rijtje terug zien!   

Speeltuin Witteres

Namens het hele Witterzomer team hopen we u snel weer te mogen ontvangen!

 

P.s. Wist je dat we vanaf Black Friday de Waanzinnige Witterzomer Week hebben? Zo kun je boeken met wel 50% korting!

 
 
 

Dank u Sinterklaasje...

Dank u Sinterklaasje… Het is weer tijd voor onze blog. Lees je mee met de avonturen van de afgelopen weken..? Sinterklaas is ook bij ons langs geweest…. En wij hebben een heel leuk cadeau ontvangen: een nieuwe Witterzomer website. En deze is inclusief een nieuw reserverings- en administratiesysteem. Op dit moment zijn we druk bezig om de site in te richten en ons eigen te maken. Onze vaste gasten ontvangen hier zeker nog nader bericht over. Alle nieuwe dingen moet wennen, dat geldt ook voor een website. Het kan dan ook zo zijn dat er misschien digitaal wel eens iets niet gaat, zoals het zou moeten gaan. Mocht dit zo zijn, laat het ons dan weten. Wij lossen het dan zo snel mogelijk voor je op. Tijdens de Kerst zal de website klaar zijn. Heb je dan een momentje om het resultaat te bekijken? Dank u Sinterklaasje.. Onze speeltuin en bowling! En voordat je het weet zijn ze bezig met de metershoge wand aan de achterkant en ook het dak van dat deel. De platen worden met een kraan op hoogte getild en binnen een halve dag is de wand dicht. Op de hoek van het bouwterrein staan de kozijnen al klaar. Wij houden jullie graag op de hoogte van de ontwikkelingen op en van de bouw. Maar we kunnen het ook niet laten om een tipje van de sluier op te lichten over de indeling, invulling en mogelijkheden straks in de speeltuin en bowling. Wist je dat er pizza op het menu komt te staan? Hoe lekker is dat! Tot zover voor deze blog! Groetjes van Witterzomer en tot de volgende blog!