Vakantiepark Witterzomer

Witterzomer is ANWB Top Camping in 2021!!

 

Witterzomer is ANWB Top Camping in 2021!! 

Hoera!!! Voor 2021 zijn we door de ANWB betiteld als Top Camping! ANWB Top camping is het predicaat voor campings die de maximale score van 5 sterren halen bij de ANWB campinginspectie. Deze campings behoren tot de beste campings van Europa en blinken uit in kwaliteit. In het jaar 2020 zijn over geheel Europa 187 campings uitgeroepen tot Top Camping. Nederland is al jaren koploper in Europa, met 55 campings in deze lijst. 

 
 
Toiletgebouw Vossenhoek
 
 
Vissen bij de visvijver
 
 

Hoe kom je aan 5 sterren?

Tijdens de controle, welk plaatsvond op 27 juli j.l., hebben de inspecteurs een hele dag doorgebracht bij ons. Aan de hand van hun checklist voor beoordeling bekijken ze het hele park en geven daarbij punten op 5 hoofdonderdelen: sanitair, terrein, eten en drinken, recreatie en zwemmen. Hoe meer voorzieningen, hoe meer punten. Daarnaast wordt er natuurlijk gekeken naar de staat en kwaliteit van de voorzieningen. Aangezien de inspecteurs in één dag natuurlijk niet de gehele Witterzomer-ervaring kunnen beleven hebben ze ook gasten aangesproken en naar hun ervaringen gevraagd.  

Al jaren zaten we op 4,5 ster en ieder jaar investeren we enorm in ons park. We zijn daarom ook ontzettend blij dat we ons eíndelijk in dit vooraanstaande rijtje terug zien!   

 
Speeltuin Witteres
 

Namens het hele Witterzomer team hopen we u snel weer te mogen ontvangen!

 

P.s. Wist je dat we vanaf Black Friday de Waanzinnige Witterzomer Week hebben? Zo kun je boeken met wel 50% korting!