In de omgeving

Fiets- en wandelroutes

De provincie Drenthe is dé fiets- en wandelprovincie van Nederland. Door de centrale ligging van Vakantiepark Witterzomer is Witterzomer een prima uitvalsbasis voor prachtige wandel- en fietsroutes.

Fietsen

Vanaf de receptie zijn er verschillende leuke routes uitgezet variërend van 10 tot 50 kilometer. Ook is op de receptie de knooppunten fietskaart te koop. Geen fietsen mee op vakantie? Witterzomer heeft verschillende huurmogelijkheden.

Wandelen

Voor een heerlijke wandeling hoeft u eigenlijk niet van het park af, bij ons natuurven kunt u een prachtige route lopen. Voor de geoefende wandelaars zijn er verschillende routes uitgezet vanaf de receptie.

Wandeltip in Groningen:

Het Pronkjewailpad verbindt zo veel mogelijk ondernemers en bezienswaardigheden aan elkaar. Om de paar kilometer mogen wandelaars iets extra’s proeven, zien, horen, ruiken,  voelen of ervaren. Denk aan een lekker stukje gerookte paling en een kort kijkje in de rokerij. Of een overtocht met een kano in Winsum! In totaal doen ruim 150 ondernemers mee. Het Pronkjewailpad  is in 2018 van 12 april t/m 31 oktober te wandelen.

 
Fietsen
 

Meer In de omgeving