Vakantiepark Witterzomer
Kinderfaciliteiten

Kinderfaciliteiten

Kinderfaciliteiten

Barst uw kind ook van de energie? Gelukkig maar, want op vakantiepark Witterzomer zullen ze het nodig hebben, zoveel verschillende kinderfaciliteiten vindt u hier.

Recreatieprogramma voor kinderen

Neem nou bijvoorbeeld ons recreatieprogramma, dat staat vol met allerlei leuke activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn: knutselen, speurtochten, spelletjes, theatervoorstellingen, bingo, sporttoernooitjes en nog veel meer! Voor kinderen van alle leeftijden, jongeren én volwassenen! Iedere week heeft een eigen thema, waarin de activiteiten plaatsvinden. Kijk hier voor meer informatie over het recreatieteam.

Maak kennis met Bonk en Bikkeltje, de grootste kindervrienden van heel Drenthe! Bonk en zijn zus Bikkeltje zijn de laatste nazaten van het volk van de WitterHand; de oorspronkelijke bewoners van Witterzomer. Samen met het recreatieteam bedenken ze allerlei leuke, en doldwaze activiteiten.

Faciliteiten voor kinderen

Verwarmd buitenzwembad met grote waterglijbaan en peuterbad, volleybalveld, zwemvijver met zandstrand en waterspeeltoestellen en twee tennisbanen. Moeten we hier nog iets aan toevoegen? Ja? Oké, een mega springkussen, kinderdisco, skelterverhuur, fietscrossbaan en pannaveld. Op vakantiepark Witterzomer hoeven kinderen zich geen moment te vervelen.

Kindvriendelijk Drenthe

Niet alleen op het vakantiepark is volop vermaak voor kinderen. Ook in de omgeving is genoeg te doen. In Assen vindt u een subtropisch golfslagbad, schaatsbaan en speelparadijs Ballorig. Kinderen genieten ook altijd van een dagje Wildlands Adventure Zoo (voorheen Dierenpark Emmen).