1. Vier de zomer in Drenthe
  2. Kamperen en accommodaties
  3. Zwembad en zwemvijver met zandstrand

Zomervakantie in Drenthe

Bent u op zoek naar vakantieadres voor de zomervakantie in Drenthe? Vakantiepark Witterzomer heeft een groot aanbod in verschillende accommodaties. Het park is gesitueerd in een bosrijke omgeving in de provincie Drenthe.

Accommodaties

Er is een groot aanbod in accommodaties tijdens een zomervakantie in Drenthe. Een greep uit onze accommodaties van 2 tot 20 personen;

Kamperen tijdens de zomervakantie in drenthe

Onze gezinscamping drenthe heeft een groot aanbod in kampeerplaatsen, bijvoorbeeld een kampeerplekje zonder stoom (net wildkamperen!), of juist een iets luxere kampeerplaats met eigen sanitair. Daarnaast bieden we nog een aantal andere kampeerplekken aan. De meeste plaatsen hebben zicht op een speeltuintje of liggen vlakbij de faciliteiten.

Faciliteiten

Tijdens de zomervakantie is ons Recreatieteam dagelijks aanwezig, zij organiseren de leukste activiteiten voor jong en oud. Heerlijk zwemmen in ons verwarmde buitenbad, of zandkastelen bouwen bij de Recreatieplas, het kan allemaal.

Een greep uit de faciliteiten die u bij ons vindt;

Witterzomer

Bent u geïnteresseerd in een zomervakantie Drenthe op ons vakantiepark? Bekijk hier het aanbod in accommodaties en boek direct online.

Boek een zomervakantie in Drenthe