1. Stadscamping op slechts 2,5 km van Assen
  2. Kampeerplaatsen en accommodaties
  3. Bosrijke omgeving in Drenthe

Stadscamping in Assen

Kamperen midden in de natuur en een stad binnen handbereik; klinkt dit als muziek in uw oren? Dan bent u bij Vakantiepark Witterzomer aan het juiste adres. Vakantiepark Witterzomer is gelegen in een bosrijke omgeving in Assen in de provincie Drenthe en heeft een ruim aanbod aan accommodatiemogelijkheden. Op onze stadscamping in Drenthe kunt u verblijven op ruime kampeerplaatsen en in comfortable accommodaties. Onze stadscamping in Assen ligt op slechts 2,5 km afstand van de stad. Wordt 's ochtends gewekt door de fluitende vogels midden in de natuur en zoek 's middags de gezelligheid op van de stad Assen; hoe fijn is deze combinatie? Dankzij de vele parkfaciliteiten zal het u aan niets ontbreken; u zult een fantastische vakantie beleven op onze stadscamping in Assen!

 
Bekijk de kampeerplaatsen
 

Uw kampeerplaats op onze stadscamping in Assen

Op onze stadscamping in Assen verblijft u op ruime en groene kampeerplaatsen. U heeft de keuze uit een standaard-, plus- of comfortkampeerplaats of kies voor een kampeerplaats met privé sanitair. De kampeerplaatsen hebben gemiddeld een oppervlakte van 100 m² en beschikken over 6-10 ampère stroom, een eigen of centraal watertappunt en de mogelijkheid tot CAI-aansluiting. Kom kamperen met uw eigen tent, camper of caravan en geniet van het buitenleven op onze stadscamping in Assen!

Bekijk de accommodaties
 

Uw accommodatie op onze stadscamping in Assen

Bent u op zoek naar iets meer luxe en comfort op onze stadscamping in Assen? Dan heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan accommodaties. Zo kunt u kiezen uit een vakantiehuis, chalet, lodge, hotelkamer of groepsaccommodatie. De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en zijn geschikt voor 2 tot 20 personen; kiest u voor een romantisch weekendje weg met zijn tweeën of gaat u op vakantie met de hele familie? De keuze is aan u; het is allemaal mogelijk op onze stadscamping in Assen!

Onze camping in Assen

Op onze camping in Assen is genoeg te beleven; neem een duik in het zwembad, sjoef van de glijbaan of sla een balletje op de tennisbaan. De kinderen kunnen zich opperbest vermaken in de speeltuinen, op het springkussen of samen met het enthousiaste recreatieteam van onze stadscamping in Assen. Op de zomerse dagen kunt u ook een duik nemen in onze zwemvijver terwijl de kinderen zandkastelen bouwen op het zandstrand. Niet alleen op onze stadscamping in Assen is genoeg te beleven, ook de omgeving is zeker een bezoekje waard. Bezoek de gezellige stad Assen voor een dagje winkelen of drink een verkoelend drankje op een terrasje. Of maak een prachtige wandeling of fietstocht door het Nationaal Park Drents-Friese Wold, ga dieren spotten bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen of ga klimmen en klauteren bij het klimbos in Grolloo. Wanneer mogen wij u verwelkomen op onze stadscamping in Assen?

 
Boek deze stadscamping in Assen