Camping TT Assen

Verblijf tijdens de TT Assen op één van de campingplaatsen van vakantiepark Witterzomer. Witterzomer is op slechts 2,5 kilometer gelegen van het circuit en is perfect wanneer u graag de TT Assen wilt bijwonen. Er is een ruime keuze in accommodatiemogelijkheden die u direct online kunt boeken. Boek nu de camping TT Assen en overnacht vlakbij het evenement.

Camping TT Assen:

U kunt ervoor kiezen om uw eigen tentje mee te nemen en te kamperen op één van onze vele kampeerplaatsen, maar u kunt ook een huurtent, een trekkershut of een camphome huren. Zo hoeft u niet uw eigen kampeergerei mee te nemen.

Boek hier uw plek via het TT formulier

Bekijk ons aanbod
 
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Op zoek naar een leuk plekje op een camping in Drenthe? Ruim aanbod van verschillende comfortabele accommodaties in het mooiste deel van Drenthe. Boek nu!
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Wilt u kamperen in Drenthe? Dé camping in Drenthe is Witterzomer. Kom midget-putten, zwemmen of maak een lekkere fietstocht in Drenthe. Boek nu online.

Faciliteiten Witterzomer

Wanneer u komt overnachten in het TT Assen hotel heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van alle faciliteiten die Vakantiepark Witterzomer heeft. U kunt bijvoorbeeld midgetgolfen tussen de races van de TT door.  Even afkoelen na de spannende races op het TT-circuit? Neem een verfrissende duik in het openluchtzwembad of in de zwemvijver!

Boeken

Bent u geïnteresseerd in één van de accommodaties van ons vakantiepark? Boek uw accommodatie naar keuze direct online.

Boek deze camping TT Assen