1. Op 2,5 km van het TT Circuit
  2. Kampeerplaatsen & accommodaties
  3. Speciale TT arrangementen

Camping TT Assen

Bent u op zoek naar een camping tijdens de TT in Assen? Dan hoeft u niet verder te zoeken, Vakantiepark Witterzomer ligt op slechts 2,5 kilometer van het TT Circuit Assen. Vermijd lange files en drukte op de toegangswegen naar het circuit en overnacht op onze TT camping in Assen. Zet uw eigen tent neer op een van onze kampeerplaatsen of huur een comfortabele accommodatie op onze camping TT in Assen. Geniet een weekend lang van ronkende motoren, snelheid en prachtige inhaalacties op het TT Circuit Assen.
 

 

 

Kamperen

Op onze camping TT Assen boekt u via het TT formulier een ruime kampeerplaats en verblijft u op slechts 2,5 km van het TT Circuit Assen.

Accommodaties

Op zoek naar een vakantiepark in Drenthe? Wij hebben een ruim aanbod van verschillende comfortabele accommodaties dicht bij het TT Circuit Assen.

Camping bij de TT Assen

Niets is gezelliger dan een heel weekend kamperen met allemaal motorsportliefhebbers dicht bij het circuit. Voel de emotie en beleef de strijd van dichtbij. U hoeft geen handtekeningen- of fotosessie met sterren als Valentino Rossi en Marc Marquez te missen omdat u snel naar huis moet. Dankzij de uitstekende locatie van onze camping TT Assen kunt u zo lang als u wilt op het circuit blijven. Of u nu met uw mede MotoGP liefhebber of met een hele groep MotoGP fans komt, op ons ruime kampeerterrein is plaats voor iedereen. Maar wees er wel snel bij en boek op tijd bij onze camping in Drenthe! Tijdens de TT Assen kunt u gebruik maken van onze speciale arrangementen. 

Faciliteiten en omgeving Vakantiepark Witterzomer

Wanneer u verblijft op onze TT Camping Assen kunt u na uw circuit bezoek gebruik maken van onze uitstekende faciliteiten. Even afkoelen na de spannende races op het TT-circuit? Neem een verfrissende duik in het openluchtzwembad of in de zwemvijver met zandstrand. Ook kunt u tussen de races door een potje midgetgolfen of een lekkere snack halen bij onze snackbar of een culinaire maaltijd in onze Brasserie De Bosuil. 

Tijdens dit MotoGP weekend kan een rondje toeren op uw eigen motor natuurlijk niet ontbreken. De Drentse omgeving is prachtig voor een toerrit en ook Duitsland bereikt u binnen 45 autominuten. Zijn uw medegasten iets minder fan van de MotoGP? Bruisende steden als Assen, Emmen en Groningen zijn geschikt voor een dagje shoppen en zeker weten dat de kinderen enthousiast worden van een dagje Wildlands Adventure ZOO in Emmen en klimmen en klauteren door de bossen bij Klimpark Grolloo. De veelzijdigheid van Drenthe maakt een weekje of weekendje weg tijdens de TT Assen geschikt voor iedereen!