Kamperen Assen

Op zoek naar de leukste camping Assen? Vakantiepark Witterzomer in Assen heeft alles wat u van een camping verwacht. Onze camping in Assenis de ideale uitvalsbasis om vanaf de camping de mooie provincie Drenthe te verkennen. Tevens heeft vakantiepark Witterzomer veel faciliteiten.

Onze camping biedt u verschillende plaatsen aan, van een plaatsje “puur natuur” zonder stroom in de natuur kamperen of een luxe plek met uw eigen ‘prive sanitair‘. Ook zijn er comfortplaatsen op onze camping Drenthe. Er zijn verschillende gebieden waar uw huisdier ook welkom is, net buiten het park is een speciale hondenuitlaat plaats waar ze lekker kunnen dollen en rennen. Tegenover Witterzomer bij de Baggelhuizer plas mag uw viervoeter ook zwemmen.

 
 
 

Accommodaties

Wilt u liever iets huren? Dit kan ook bij ons, we hebben verschillende accommodaties, zoals bungalowschalets en groepsaccommodaties. Er is volop keuze! Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en daarnaast maakt kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op onze camping in Drenthe.

Over camping Witterzomer:

Overtuigd om eens te gaan kamperen in Assen? Kijk hieronder de mogelijkheden om te gaan kamperen en boek uw vakantie direct online!

 
 

De prachtige omgeving

Onze camping ligt vlakbij de gezellige provincie hoofdstad Assen en sluit direct aan op het grootste fietspadennet van Nederland. Vanaf onze camping zijn ook verschillende wandelingen te maken. Onze camping ligt middenin Drenthe in een oeroud natuurgebied maar ook dichtbij de stad, een perfecte ligging dus!