1. Ruime kampeerplaatsen midden in de natuur
 2. Gelegen vlak bij de gezellige stad Assen
 3. Verwarmd buitenzwembad met glijbaan

Kamperen in Assen

Wilt u er even tussenuit en genieten van uw welverdiende vakantie? Kom dan kamperen in Assen en geniet van het buitenleven. Word 's ochtends gewekt door de fluitende vogels en geniet van een ontbijtje in de zon. Onze camping in Assen is de ideale uitvalsbasis om de mooie provincie Drenthe te verkennen. Wanneer u komt kamperen in Assen kunt u verblijven op verschillende kampeerplaatsen; van een plaatsje 'puur natuur' zonder stroom tot een luxe kampeerplek met privé sanitair, het kan allemaal wanneer u komt kamperen in Assen bij Vakantiepark Witterzomer. Wilt u graag kamperen in Assen samen met uw hond? Dat is geen probleem, uw trouwe viervoeter is namelijk op verschillende gebieden van onze camping van harte welkom. Wanneer komt u kamperen in Assen bij Vakantiepark Witterzomer?

 

Uw kampeerplaats in Assen

Wanneer u komt kamperen in Assen met uw eigen tent, camper of caravan verblijft u op ruime kampeerplaatsen midden in de Drentse natuur. De kampeerplaatsen in Drenthe hebben gemiddeld een oppervlakte van 100 m2. Kom kamperen in Assen en ga 'back to basic' met een kampeerplaats zonder elektra of kies voor meer comfort een kampeerplaats met privé sanitair. De kampeerplaatsen beschikken over 6-10 ampère stroom, een centraal of eigen watertappunt en mogelijkheid tot kabel TV aansluiting. Wilt u liever iets meer luxe en comfort? Kies dan voor een accommodatie, geschikt voor 2 tot 9 personen. De accommodaties variëren van vakantiehuizen, chalets en lodges tot hotelkamers. Bent u van plan om met een grotere groep te komen? Dan kunt u terecht in onze groepsaccommodaties, geschikt voor 16 tot 20 personen. 

Onze faciliteiten op een rijtje:

 • Verwarmd buitenzwembad met glijbaan
 • Zwemvijver met zandstrand
 • Diverse sportvelden
 • Speeltuinen en springkussen
 • Horecagelegenheden

Tips voor in de omgeving:

 • Nationaal Park Drents-Friese Wold
 • Fiets- en wandelroutes
 • Klimpark Grolloo
 • Wildlands Adventure Zoo
 • TT-circuit Assen

Kamperen bij Vakantiepark Witterzomer

Ontdek Vakantiepark Witterzomer

Wanneer u komt kamperen in Assen is er op ons vakantiepark genoeg te beleven. Neem een duik in het verwarmde buitenzwembad, sjoef van de glijbaan, sla een balletje op de tennisbaan of hang uw hengel uit in de visvijver. Ook vermaken de kinderen zich opperbest op het springkussen, in de speeltuin of samen met het enthousiaste recreatieteam. Is uw trouwe viervoeter ook mee op vakantie? Er zijn verschillende gebieden waar uw huisdier welkom is, net buiten het park is een speciale hondenuitlaatplaats waar ze lekker kunnen dollen en rennen. Tijdens de warme zomerdagen kan uw hond ook in de waterplas, gelegen tegenover Vakantiepark Witterzomer, heerlijk zwemmen en afkoelen!

Op Vakantiepark Witterzomer is genoeg te beleven, maar ook een bezoekje aan de omgeving is zeker de moeite waard; onze camping ligt vlak bij de gezellige stad Assen en bij Nationaal Park Drents-Friese Wold; een prachtig natuurgebied. Of ga klimmen en klauteren bij Klimpark Grolloo, dieren spotten bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen of racen op het TT-circuit in Assen. Wanneer komt u kamperen in Assen?

Boek een vakantie in Assen