Huisjes Drenthe

Bent u op zoek naar huisjes in Drenthe? Op Vakantiepark Witterzomer vindt u een groot aanbod in mooie huisjes Drenthe. Vakantiepark Witterzomer is gelegen in de natuurrijke provincie Drenthe en is centraal gelegen in Drenthe.

Vakantiehuisjes Drenthe

U kunt kiezen uit diverse vakantiehuisjes in Drenthe. Zo kunt u kiezen voor een huisje inclusief eigen tuin en meubilair, waarbij u een terras heeft voor zonnige dagen. Het heeft uitzicht op de speeltuin waar de kinderen kunnen spelen. Ze kunnen ook meedoen met allerlei activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Huisjes in Drenthe staan bekend om veel natuur en veel te beleven.

 
 
 

Huisjes voor groepen in Drenthe

Naast onze gewone huisjes die u kunt huren in Drenthe, kunt u ook komen overnachten in een huisje met een grote groep. Er kunnen tot 20 personen in het familiehuis overnachten.  In de familiehuizen heeft u alles wat u wenst van een groepsaccommodatie: 7 slaapkamers, 2 grote keukens en wel 3 badkamers! Kinderen kunnen heerlijk spelen in de tuin of gebruik maken van de faciliteiten.

Huisjes Drenthe

U kunt van alles organiseren op ons vakantiepark. Daarnaast zijn er tal van voorzieningen op het park en in de accommodaties.

  • Moderne huisjes in Drenthe
  • Veel faciliteiten voor kinderen
  • Mogelijkheid tot wassen en drogen
  • Huisdier welkom

Wilt u graag één van de huisjes huren in Drenthe? Bekijk dan het aanbod in huisjes in Drenthe op Witterzomer en boek uw huisje naar keuze gemakkelijk online

 
 
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur.
 
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!